Sandu Neagu, fost mare fotbalist al Rapidului şi al echipei naţionale, s-a stins în aprilie 2010, în urma unui stop cardiorespirator. El a lăsat în urmă o soţie şi doi copii, iar situaţia acestora e dramatică. Pentru a avea ce să mănânce, Ingrid (11 ani) şi Roberto (9 ani) au ajuns să cerşească!
Mihaela Neagu, sora mai mare a “eroului de la Guadalajara”, a dezvăluit, în săptămânalul Fanatik, că Ingrid şi Roberto, cei doi copii ai fostului fotbalist, sunt obligaţi de mama lor să cerşească. “Ingrid şi Roberto locuiesc în prezent la un internat, dar Cristina, mama lor, vine şi-i ia în fiecare zi şi-i trimite la cerşit. Am vrut să iau copiii sub tutela mea, dar sunt principala ei sursă de venit şi m-a refuzat. Vă vine să credeţi că Ingrid şi Roberto nu ştiu să citească la vârsta lor!?”, a declarat Mihaela Neagu, în Fanatik. Situaţia actuală a familiei Neagu este dramatică, dar şi în trecut au trăit la limită. Pentru o vreme au dormit sub tribuna Stadionului Giuleşti şi au stat la mila oamenilor din fotbal.

Foştii rapidişti îi mai ajută cu bani

Mircea Lucescu le-a cumpărat o casă într-o localitate din judeţul Argeş, însă Sandu Neagu a refuzat să se mute acolo, pe motiv că respectiva locuinţă se afla într-o avansată stare de degradare. Dinu Gheorghe le-a închiriat un apartament în Bucureşti, iar Dani Coman, Cristi Săpunaru şi George Copos le-au dat bani. Galeria Rapidului s-a mobilizat şi ea şi a plătit înmormântarea lui Sandu Neagu, inclusiv locul de veci.
foto: Gazeta Sporturilor

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente