Mergi direct la conținut »
Invazia greilor la București. Un dur din cuștile americane și un huligan polonez îl amenință pe Moroșanu
Sport Libertatea > Sport

Invazia greilor la București. Un dur din cuștile americane și un huligan polonez îl amenință pe Moroșanu

Invazia greilor la București. Un dur din cuștile americane și un huligan polonez îl amenință pe Moroșanu. Prima gală mare a circuitului Superkombat va avea loc vinerea viitoare (7 aprilie), la Pavilionul Central Romexpo, arenă care a mai găzduit în trecut două evenimente de amploare, K-1 East Europe și gala Bute.

Eveniment pus în scenă de Eduard Irimia și Five’s va fi transmis de celebra televiziune nord-americană CBS Sports Network va programa patru meciuri eliminatorii la categoria grea pentru marea finală din toamnă.

De departe, cea mai așteptată confruntare de publicul internațional va fi cea dintre americanul Tony Johnson și polonezul Lukasz Krupadziorow, învingătorul urmând să îl înfrunte pe Cătălin Moroșanu, pe 6 mai, la Palacio Vistalegre din Madrid.

Invazia greilor la București. Un dur din cuștile americane și un huligan polonez îl amenință pe Moroșanu: ”Abia aștept să mă lupt cu el”

Johnson este un adevărat monstru provenit din MMA, fiind poreclit Hulk de presa americană. În vârstă de 31 de ani, Johnson este campionu King of the Cage la categoria grea, iar în ultimii ani a luptat în Bellator și One FC, iar printre victimele sale se numără celebrii Alexander Volkov și Tim Sylvia.

De altfel, în ultimii trei ani, acesta a pierdut o singură confruntare, cu Cheick Kongo, la puncte, prin decizie majoritară. „L-am văzut pe Moroșanu, abia aștept să mă duelez cu el. Îl bat pe polonez, apoi e rândul lui Moroșanu”, a declarat, plin de optimism, americanul.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Deși nu are la rândul său un nume cu greutate, Krupadziorow nu este nici pe departe victimă sigură pentru Johnson. Un dur și în afara ringului, fiind cunoscut ca unul dintre cei mai agresivi huligani din Polonia, luptătorul de 1.95 metri are o rată de KO-urilor de 70%, iar în 2014 a obținut o victorie în fața lui Daniel Sam. „Sunt gata pentru oricine. Mă ridic din pat și sunt pregătit să lupt, oriunde!”, a afirmat acesta.

Gala de pe 7 aprilie programează alte trei confruntări eliminatorii la categoria grea foarte interesante. Neînvins până acum, fostul rugbyst Robert Constantin (3-0-0) îl va întâlni pe campionul Duel Championship, Kazadi Mwamba în co-main event-ul galei, Cristian Ristea se va duela cu polonezul Dawid Zoltaszek, iar Valentin Bordianu îl va înfrunta pe elvețianul Patrick Schmid.

În total, evenimentul programat să înceapă vineri, de la ora 20:00, are 10 meciuri, iar de pe fight card nu vor lipsi nici Bogdan Năstase, Eduard Chelariu, Daniel Stefanovski, Dumitru Țopai sau Alex Radnev. Prețul unui bilet este de 50 de lei și poate fi achiziționat de pe myticket.ro sau magazinele Diverta.

Close
Închide
  Close