Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ionuț Radu, portarul României U21, și-a vizitat bunicii din satul dâmbovițean Brâncoveanu. Vacanță românească | FOTO

Ionuț Radu, portarul României U21, și-a vizitat bunicii din satul dâmbovițean Brâncoveanu. Vacanță românească | FOTO

Portarul naționalei de tineret a României U21, Ionuț Radu, petrece o scurtă vacanță în România.

Revenit de la Euro 2019 din Italia și San Marino, unde tricolorii mici au jucat o semifinală istorică împotriva Germaniei (2-4), goalkeeperul de 22 de ani nu a uitat să-și viziteze și bunicii care locuiesc în satul Brâncoveanu, judeţul Dâmboviţa.

Ține foarte mult la ei. De altfel, Ionuț Radu a ajuns la fotbal când era copil, dus de mână de bunica. ”Îmi aduc aminte de acea perioadă. A fost un moment special. Și da, are importanța lui în parcursul carierei mele. Bunica mea citea Libertatea și a văzut acel anunț și așa am aflat de el!”, a dezvăluit portarul lui Genoa, răscumpărat de Inter Milano cu 12 milioane de euro.

Ionuț Radu a petrecut alături de familie, dar și cu bunul lui prieten George Pușcaș, golgheterul naționalei României U21, curtat de Udinese, Bologna, Torino și Birmingham City.

Citește și:

Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $

Close
Închide
  Close