De Marian Burlacu,

Organizat pentru al doilea an la rând la baza clubului Equestria, Salonul Calului a cuprins, pe lângă competiţia sportivă, şi demonstraţii. Detaşamentul de intervenţie călare al Jandarmeriei a arătat publicului cum reuşeşte să neutralizeze un grup de fani turbulenţi de la un meci de fotbal. Alături de profesionişti s-a aflat şi Anne Marie Bontea. Născută în Bucureşti, a început echitaţia la Mogoşoaia. A încălecat de la debut pe cai mari. “M-am simţit bine în preajma cailor, iar părinţii m-au dus la un club de echitaţie. Caii sunt animale blânde şi cuminţi”, ne-a declarat Anne.
«E un copil care munceşte din greu»
Campioană naţională la obstacole, puştoaica, elevă la “Ion Neculce”, are obiective înalte: “Vreau să ajung la Olimpiadă! Drumul e lung, dar mă pregătesc pentru a reuşi. Dimineaţa şi seara îmi plimb calul. Am grijă de el, îl curăţ, îi dau să mănânce”. Plutonierul major Laura Epuraş, cea care o are în grijă pe Anne Marie, crede că micuţa îşi poate vedea visul împlinit. “E copil cuminte, munceşte mult. Se antrenează cu noi în baza Jandarmeriei măcar o dată pe săptămână”, ne-a declarat cea care a făcut echitaţie la Dinamo.

Alina Becali, evoluţie entuziasmantă

Printre cei care au participat la Marele Premiu al municipiului Bucureşti, întrecerea de sărituri peste obstacole programată la finalul Salonului Calului, s-a aflat şi Alina Becali (20 ani), care a avut o evoluţie sigură, fiind la un pas de a termina traseul fără greşeală. O mică ezitare a făcut ca fiica impresarului Victor Becali (foto mic) să doboare bara unui obstacol şi astfel să rateze o clasare pe podium.

Alina Becali şi calul ei atacă hotărât un obstacol
fotografii: Marian Burlacu

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală