Mergi direct la conținut »
Lada Togliatti - SCM Craiova, în sferturile Cupei EHF la handbal feminin. Incredibil! Craiova este în semifinale
Sport Libertatea > Sport > Lada Togliatti - SCM Craiova, în sferturile Cupei EHF la handbal feminin. Incredibil! Craiova este în semifinale

Lada Togliatti – SCM Craiova, în sferturile Cupei EHF la handbal feminin. Incredibil! Craiova este în semifinale

Lada Togliatti - SCM Craiova, în sferturile Cupei EHF la handbal feminin. Returul e sâmbătă, de la 14.00, în Rusia. În tur, rusoaicele s-au impus cu 25-23 (15-9). 

Lada Togliatti – SCM Craiova 23-26 

SCM Craiova s-a calificat spectaculos în semifinalele Cupei EHF la handbal feminin, sâmbătă, după ce a învins în deplasare puternica formaţie rusă HC Lada Togliatti cu scorul de 26-23 (14-8), în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Echipa craioveană a făcut o primă repriză de senzaţie şi la pauză conducea la o diferenţă de şase goluri, 14-8. În debutul reprizei secunde, Lada a punctat de trei ori la rând, scorul devenind 11-14.

Lada a venit la un singur gol de SCM Craiova, 19-20, cu un sfert de oră înainte de final, dar formaţia olteană a reuşit din nou să mărească ecartul, iar cu zece minute înainte de final scorul arăta 24-21 pentru oaspete. SCM Craiova a avut 25-21 în min. 55, apoi Lada a redus scorul la s-a apropiat la 23-25, dar formaţia pregătită de George Burcea şi Dumitru Berbece a mai marcat un gol, care a consfinţit victoria cu 26-23 şi calificarea.

Pentru SCM Craiova au marcat Valentina Ardean-Elisei 9 goluri, Cristina Florianu 6, Zeljka Nikolic 3, Ana Maria Ţicu 3, Dana Pricopi 2, Andreea Rădoi 1, Patricia Vizitiu 1, Bobana Klikovac 1.

Golurile echipei Lada au fost înscrise de Daria Dmitrieva 4, Anastasia Novoselova 4, Irina Snopova 3, Polina Vedehina 3, Iulia Kakmolia 3, Alena Nosikova 3, Kristina Tarasova 2, Elena Mihailicenko 1.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Au arbitrat polonezii Andrzej Chrzan şi Michal Janas, iar delegat EHF a fost letonul Ilmars Kazinieks.

În semifinale, SCM Craiova o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia) şi HC Zalău, care vor juca duminică, în Turcia (16,00). În tur, HC Zalău s-a impus cu 29-28.

//////////////////////////////////////////////////////

Oltencele au șansa revanșei după ce în turul sferturilor Cupei EHF nu au făcut faţă presiunii, în fața unei Sală Polivalente cu 5.000 de oameni în tribune cu Lada Togliatti. Atunci, conduse la pauză cu 15-9, jucătoarele lui Bogdan Burcea s-au apropiat la un gol, 16-17, dar nu au putut mai mult. Meciul s-a terminat 25-23 pentru rusoaice, iar Craiova va avea nevoie de o victorie la mai mult de două goluri diferenţă în deplasarea de duminică pentru o calificare în semifinale.

La mijlocul acestei săptămâni, formația craioveană a arătat că e în formă, învingând campioana CSM București.

Liga Națională de handbal feminin, etapa a 19-a. SCM Craiova a învins ”invincibila” CSM București!

Învingătoarele vor juca între ele în semifinalele competiţiei, programate pe 7-8, respectiv 14-15 aprilie.

Citiți și Cupa EHF 2018 la handbal feminin, sferturi de finală. Eșec SCM Craiova, succes la limită HC Zalău, în manșa tur

CSM București a pierdut după un an și jumătate în Liga Națională de handbal feminin. Helle Thomsen, la un pas de demitere

Close
Închide
  Close