Mergi direct la conținut »
Latovlevici, UMILIT de un conducător al Stelei! "Ne descurcăm şi fără el"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Latovlevici, UMILIT de un conducător al Stelei! "Ne descurcăm şi fără el"

Latovlevici, UMILIT de un conducător al Stelei! „Ne descurcăm şi fără el”

Steaua va rămâne din vară fără şapte jucători importanţi: Rusescu şi Bourceanu, care îşi termină împrumuturile de la FC Sevilla şi Trabzonspor, plus Arlauskis, Prepeliţă, Latovlevici, Sănmărtean şi Szukala, care mai au angajamente doar până în vară. până în acest moment, doar Paul Papp a semnat un nou contract cu gruparea din Ghencea, valabil pe cinci sezoane. Cu toate că preşedintele Argăseală s-a lăudat în mai multe rânduri că toţi vor parafa noi contracte, deocamdată nimic n-a fost oficializat. Mai mult, în cazul unui jucător foarte iubit şi cu realizări extraordinare în tricoul Stelei, campioana dă impresia că nu ştie cum să scape mai repede de el.

Iasmin Latovlevici a marcat goluri fabuloase cu Ajax Amsterdam şi cu Dinamo (de două ori), a fost poate cel mai bun fundaş stânga de după revoluţie, dar „mariajul” dintre el şi „roş-albaştri” pare că se îndreaptă către un divorţ cu scandal.

„Sunt convins că-i vom găsi înlocuitor”

Helmut Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, l-a umilit pe „Lato”, spunând că acesta nu este indispensabil echipei. „Iasmin Latovlevici nu e în cea mai bună postură pentru a negocia, pentru că nu mai este titular incontestabil. Transferul lui depinde de ofertele din străinătate şi de ce poate Steaua să-i ofere. Dacă vin oferte bune, e posibil să plece. Steaua a arătat că ştie să facă transferuri şi să se descurce dacă jucătorii de bază pleacă. Aşa s-a întâmplat şi după ce au fost transferaţi Alex Bourceanu, Mihai Pintilii, Vlad Chiricheş sau Florin Gardoş. Indiferent cine va pleca, sunt convins că vom găsi înlocuitor, dar până atunci ne vom califica în primăvara europeană şi vom termina campionatul la cel puţin 6-7 puncte diferenţă”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

„Lato” nu este pe gustul lui Gigi Becali din două motive: n-a vrut să renunţe la impresarul Florin Iacob, un agent care a avut multe „meciuri” cu cei din Ghencea, şi, mai mult, pentru că patronul n-a agreat niciodată modul prea expansiv în care acesta regiza bucuriile colegilor după goluri. Fundaşul a renunţat la aceste gesturi, dar atacul lui Duckadam pune în altă lumină şi recenta trecere a lui „Lato” pe banca de rezerve, în locul său fiind preferat Lucian Filip. Acest aspect poate fi interpretat şi în altă cheie, fiindcă „roş-albaştrii” au mai trimis şi alţi jucători incomozi pe banca de rezerve tocmai pentru a nu mai fi în „poziţia de a negocia”.

Chiar la începutul acestui sezon, fiindcă golgheterul Keşeru nu voia să renunţe la o parte din salariul lunar de 30.000 de euro, orădeanul a fost ţinut rezervă sau n-a jucat deloc. Până la urmă, mai de voie, mai de nevoie, Keşeru a fost folosit şi a dat un randament fabulos, marcând la foc automat!

Close
Închide
  Close