CSMS IAȘI – HAJDUK SPLIT 2-2
Andrei Cristea (19) Gianmarco Piccioni (23) / Frank Ohandza (48), Said (90+4)

Min. 90+4: Ciucă a pierdut mingea, Said a tras de la 25 de metri, iar Grahovac a scăpat balonul în plasă!
Min. 48, 2-1: Ohandza finalizează din fața porții un contraatac-șnur al oaspeților.

Min. 23, 2-0: Piccioni pleacă de la limita ofsaidului și șutează pe lângă portarul croat.
Min. 19: Piccioni profită de o greșeală a fundașilor croați, centrează în fața porții, de unde Andrei Cristea marchează

Echipele de start:
CSMS Iași: Grahovac – I. Voicu, Ov. Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu (77 Martin) – Al. Ciucur, Mitici, V. Gheorghe, Bole – A. Cristea, Piccioni (83 D. Roman).
Hajduk Split: Stipica – Juranovici, Cosici, Nizici, Milici – Basic (60 Mujan), Jefferson – Tudor (68 A. Said), Vlasici, Kozulj – Mastelici (46 Ohandza).
–––––––––––

CSMS Iaşi întâlneşte joi, de la ora 21:00 (Digi Sport 1), pe Hajduk Split, în turul II preliminar al Ligii Europa.

După prezentarea lotului de jucători, care a avut loc marți seară, în Grădina Palas, CSMS Iaşi a intrat în cantonamentul dinaintea partidei cu Hajduk Split, manşa întâi a turului II preliminar al Europa League. Antrenorul Nicolo Napoli are la dispoziţie tot lotul de jucători, portarul Alessandro Caparco fiind recuperat. Deşi consideră că Iaşul porneşte cu şansa a doua la calificare, oficialii CSMS nu ascund că se gândesc să provoace o surpriză, informează ziaruldeiasi.ro.

“Hajduk e favorită certă. Totuşi, faţă de anul trecut, este o cu totul altă echipă. Au plecat destul de mulţi jucători, au probleme, chiar şi financiare. Nu mai este Hajduk Split cu buget de 20-30 de milioane, cum aveau anul trecut, au jucători tineri, un antrenor nou. În plus, simt că băieţii vor să facă o performanţă mare. Oraşul este în febra meciului, este un moment important” a declarat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea în emisiunea Divizia Locală,  realizată de Ovidiu Minea, la Digi 24 Iaşi.

REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari
Recomandări
REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari

Şeful executivului ieşean a mai spus că jocul lui Hajduk a fost studiat cu atenţie: “Au fost în cantonament în Slovenia. Am primit informaţii şi de la Dusan Uhrin, antrenorul Spartei Praga, care a jucat ultimul amical cu croaţii, am primit informaţii şi de la Iioan Andone, care a stat cu Dinamo în acelaşi hotel cu ei şi s-a uitat la un meci-două de-a lui Hajduk, am primit şi imagini de la jocurile de pregătire de acolo”. În opinia fostului portar, ambele echipe nu sunt la nivelul optim de pregătire: “La noi există puţină oboseală, pentru că am încărcat fizic  mai mult. Nu puteam risca să compromitem un întreg sezon pentru un meci de cupă europeană. Nici Hajduk nu e însă pregătită. Echipa care se va adapta mai bine va avea câştig de cauză”.

“Am înţeles că vor fi vreo 200 de fani din Croaţia. De la intrarea în ţară vor fi preluaţi sub control. Am primit informări din Croaţia şi vor veni şi  suporteri de categoria C şi B, conform clasificării UEFA. Asta înseamnă răi şi foarte răi, alcool, stupefiante. Trebuie să ne organizăm ireproşabil pentru a nu avea probleme” a mai precizat Florin Prunea.