MENIU CAUTĂ
24 Noi. 2017 16:28

Manny Pacquiao vrea să boxeze cu Conor McGregor. Mesajul pugilistului filipinez pentru luptătorul irlandez

Distribuie

Manny Pacquiao a postat pe Instagram un mesaj din care reiese că vrea să boxeze cu Conor McGregor. Filipinezul i-a transmis irlandezului urări cu ocazia Zilei Recunoștinței și l-a rugat să rămână în formă, pentru un “adevărat meci de box în 2018”.

În vârstă de 38 de ani, Manny Pacquiao nu a mai luptat în ring din luna iulie a acestui an, când a fost învins de australianul Jeff Horn. La apogeul carierei sale, filipinezul a câștigat titlul mondial în opt divizii diferite, fiind singurul boxer din lume care a reușit această performanță. El a disputat 68 de meciuri la profesioniști, câștigând 59 (38 prin KO) și pierzând 7.

Mai tânăr cu 9 ani decât Pacquiao, Conor McGregor este vedeta campionatului profesionist de arte marțiale mixte din SUA (Ultimate Fighting Championship). În august, irlandezul a pierdut singurul meci disputat în ring după regulile boxului: KO tehnic după zece reprize, în fața pugilistului american Floyd Mayweather.

Este așteptată reacția lui McGregor

Mass-media susțin că Manny Pacquiao vrea să boxeze cu Conor McGregor, inspirat fiind de profiturile uriașe (sute de milioane de dolari) obținute de protagoniștii meciului Mayweather-McGregor. Unii jurnaliști au estimat însă că o eventuală luptă Pacquiao-McGregor nu va genera nici pe departe sume la fel mari. În definitiv, amândoi au fost învinși în trecut de Mayweather', au scris reprezentanții presei.

Între timp, toată lumea așteaptă reacția lui Conor McGregor la mănușa aruncată de Manny Pacquiao.

Happy Thanksgiving! Stay fit my friend. #realboxingmatch #2018 @thenotoriousmma

O postare distribuită de Manny Pacquiao (@mannypacquiao) pe

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii