Mats Wilander, de șapte ori campion de Grand Slam, a vorbit la Eurosport, unde este analist, despre eliminarea Simonei Halep de la US Open.

„Am fost foarte surprins că Simona a pierdut, dar când vezi meciul și felul în care Taylor Townsend a jucat, nu mai ești la fel de uimit. Pot spune că n-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA pe nicio suprafață! Simona a fost scoasă din zona ei de confort, deoarece a jucat în fața unei jucătoare care a servit foarte bine și a returnat la fel”, a declarat fostul jucător de tenis, potrivit Hotnews.

Jucătoarea americană care a învins-o pe Simona Halep urmează să joace cu Sorana Cîrstea, pe care Mats Wilander o consideră favorită.

„Întrebarea pe care mi-o pun acum este dacă Townsend va juca împotriva Soranei la fel cum a făcut-o cu Simona. Sincer, cred că nu. Cu Halep s-a bazat că nu mai are nimic de pierdut după primul set pe care Simona l-a câștigat și a dat tot ce a avut mai bun apoi. Împotriva Soranei, cel mai probabil, o vom vedea jucând în stilul ei caracteristic. Consider că Sorana e mare favorită să o învingă pe Townsend”, a afirmat fostul jucător de tenis.

Simona Halep a fost eliminată joi, în turul doi de la US Open, de Taylor Townsend din SUA, scor 2-6, 6-3, 7-6 (4). Jucătoarea americană o va întâlni sâmbătă seara, de la ora 18:00, pe Sorana Cîrstea, în turul al treilea de la US Open.

Citeşte şi:

Simona Halep și Horia Tecău s-au retras din proba de dublu mixt de la US Open

Mesajul pe care Nicole Gibbs i l-a transmis Simonei Halep după meciul de la US Open

Simona Halep, jucătoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam în ultimii patru ani

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze