Mergi direct la conținut »
Mats Wilander, surprins de eliminarea Simonei Halep de la US Open. "N-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA"
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mats Wilander, surprins de eliminarea Simonei Halep de la US Open. "N-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA"

Mats Wilander, surprins de eliminarea Simonei Halep de la US Open. „N-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA”

Mats Wilander s-a arătat surprins de înfrângerea Simonei Halep la US Open. Acesta este de părere însă că Sorana Cârstea este favorită în meciul pe care îl va juca cu Taylor Townsend, cea care a eliminat-o pe Simona Galep.

Mats Wilander, de șapte ori campion de Grand Slam, a vorbit la Eurosport, unde este analist, despre eliminarea Simonei Halep de la US Open.

„Am fost foarte surprins că Simona a pierdut, dar când vezi meciul și felul în care Taylor Townsend a jucat, nu mai ești la fel de uimit. Pot spune că n-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA pe nicio suprafață! Simona a fost scoasă din zona ei de confort, deoarece a jucat în fața unei jucătoare care a servit foarte bine și a returnat la fel”, a declarat fostul jucător de tenis, potrivit Hotnews.

Jucătoarea americană care a învins-o pe Simona Halep urmează să joace cu Sorana Cîrstea, pe care Mats Wilander o consideră favorită.

„Întrebarea pe care mi-o pun acum este dacă Townsend va juca împotriva Soranei la fel cum a făcut-o cu Simona. Sincer, cred că nu. Cu Halep s-a bazat că nu mai are nimic de pierdut după primul set pe care Simona l-a câștigat și a dat tot ce a avut mai bun apoi. Împotriva Soranei, cel mai probabil, o vom vedea jucând în stilul ei caracteristic. Consider că Sorana e mare favorită să o învingă pe Townsend”, a afirmat fostul jucător de tenis.

Simona Halep a fost eliminată joi, în turul doi de la US Open, de Taylor Townsend din SUA, scor 2-6, 6-3, 7-6 (4). Jucătoarea americană o va întâlni sâmbătă seara, de la ora 18:00, pe Sorana Cîrstea, în turul al treilea de la US Open.

Close
Închide
  Close