MENIU CAUTĂ
11 Noi. 2017 15:36

Angajații echipei Mercedes, amenințați cu pistolul și jefuiți înainte de Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei

Distribuie

Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, care se va disputa duminică pe circuitul Interlagos, a fost prefațat de un eveniment nedorit. Câțiva angajați ai echipei Mercedes au fost amenințați cu pistolul și jefuiți pe drumul de la circuit la hotelul din Sao Paulo.

Publicația germană Sport Bild a scris că evenimentul s-a petrecut vineri seară și că atacatorii au furat mai multe obiecte de preț aflate în posesia angajaților Mercedes. Întâmplarea l-a șocat și l-a enervat pe Lewis Hamilton, pilotul constructorului german.

Lewis Hamilton: Rugați-vă pentru colegii mei'

Câțiva membri ai echipei mele au fost amenințați cu pistolul seara trecută, după ce au părăsit circuitul. S-au tras focuri de armă, iar unuia i s-a ținut pistolul la cap. E foarte neplăcut să auzi așa ceva. Rugați-vă pentru colegii mei care continuă să-și facă treaba cu profesionalism, chiar dacă sunt șocați', a scris pe Twitter campionul Formulei 1.

Pe aceeași rețea de socializare, Lewis Hamilton a susținut că evenimentul petrecut vineri seara nu reprezintă un caz izolat. În fiecare an se întâmplă asta aici. Formula 1 și echipele ar trebui să facă mai mult pentru a preveni astfel de evenimente. Nu există scuze', a completat driver-ul echipei Mercedes.

Loading...
Comentarii