Mergi direct la conținut »
Medicii au pus diagnosticul la entorsa Simonei Halep: ”Are nevoie de trei zile de pauză”. Ce spune doctorul care le-a consultat în trecut pe Irina Begu și pe Monica Niculescu
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Medicii au pus diagnosticul la entorsa Simonei Halep: ”Are nevoie de trei zile de pauză”. Ce spune doctorul care le-a consultat în trecut pe Irina Begu și pe Monica Niculescu

Medicii au pus diagnosticul la entorsa Simonei Halep: ”Are nevoie de trei zile de pauză”. Ce spune doctorul care le-a consultat în trecut pe Irina Begu și pe Monica Niculescu

Medicii au pus diagnosticul la entorsa Simonei Halep: ”Are nevoie de trei zile de pauză”. Doctorul le-a consultat în trecut pe Irina Begu și pe Monica Niculescu.

De Daniel Conțescu,

Simona Halep, rămasă pe locul 4 WTA și după finala pierdută la Roma, s-a întors din Italia cu o entorsă ușoră la glezna piciorului drept, accientare care a împiedicat-o să lupte cu toate forțele în setul trei al partidei cu Elina Svitolina. Sportiva noastră, deținătoare a 15 titlul WTA, a pus gheață pe locul inflamat, iar astăzi a efectuat un control amănunțit, în București.

Medicul Pompiliu Popescu, fostul doctor al echipei naționale de fotbal a României, a pus diagnosticul la entorsa de gradul I de care suferă campioana românilor: ”Are nevoie de trei zile de pauză”.
 

Zilele de după turneul de la Roma ar fi fost oricum alocate de ”Simo” pentru odihnă. ”Nu voi lipsi de la Roland Garros”, dă asigurări sportiva, referindu-se la competiția programată în perioada 28 mai – 11 iunie. Cele mai bune rezultate ale fetei din Constanța pe zgura de la Paris sunt victoria din 2008, de la junioare, și finala de la senioare, din 2014, pierdută în trei seturi la rusoaica Maria Sharapova, absentă de la ediția din acest an a competiției.

”La jucătoarele de tenis, accidentările sunt mai ușoare decât la fotbaliști. Ele țin, în mare măsură, de recuperare. Spre exemplu, Sorana Cîrstea a avut o accidentare și mai gravă decât a Simonei, ruptură de fascie plantară, este ceva rar. Este o problemă la talpa piciorului, care s-a rezolvat. Sunt așa-zise nimicuri pe care specialiștii de lângă ele nu le înțeleg, așa că nu știu cum să le trateze”, declara, acum câtva timp, ”Pompi”, după șirul interminabil de accidentări al Simonei. Printre jucătoarele de tenis care au trecut pragul cabinetului deținut de ”Pompi” pe Șoseaua Chitila se numără Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Irina Begu.

 

 

 

Close
Închide
  Close