Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Standard Liege pentru Ajax referitor la Răzvan Marin: "Aveți grijă de el!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Mesajul lui Standard Liege pentru Ajax referitor la Răzvan Marin: „Aveți grijă de el!”

Mijlocașul Răzvan Marin, 22 de ani, a fost sărbătorit de Standard Liege și de fanii clubului belgian, înainte de a îmbrăca tricoul lui Ajax. Internaționalul român a fost desemnat jucătorul lunii mai la ocupanta locului 3 în Jupiler League.

„E timpul să ne luăm la revedere, dar vei fi mereu unul dintre noi. Roșu pentru o zi, roșu pentru totdeauna”, a fost unul dintre msajele publicate pe Twitter de Standard Liege. „A venit la noi ca un băiat și a plecat ca un bărbat. Îți mulțumim, Răzvan!”, se mai putea citi pe site-ul de socializare amintit.

Clubul belgian a transmis apoi câteva cuvinte către Ajax, club care l-a achiziționat pentru următorii cinci ani, în schimbul sumei de 12,5 milioane de euro: „Aveți grijă de el, Ajax!”. În cei doi ani și jumătate petrecuți la Standard, Răzvan Marin a jucat 104 meciuri, a marcat 18 goluri și a oferit coechipierilor 22 de pase decisive.

Prezența românului la Euro U21 este incertă

Perioada excelentă pe care o traversează jucătorul este umbrită de posibila absență de la Euro Under 21 (16-30 iunie), în condițiile în care Ajax nu pare dispusă să-l lase la lotul de tineret, în ciuda muncii de convingere depusă de oficialii FRF. „E greu ca Federația să poată face ceva în acest caz, în condițiile în care clubul este hotărât să îl țină. Este un regulament stupid, dar trebuie respectat”, a declarat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, la Telekom Sport.

Conform FIFA, cluburile nu sunt obligate să permită fotbaliștilor prezența la turneele finale de junior. La Euro Under 21, România face parte din grupa C, urmând să joace cu Croația (18 iunie), Anglia (21 iunie) și Franța (24 iunie).

Poate te interesează și Vasile Mogoș a fost condamnat la închisoare în Italia. Ce a făcut fotbalistul convocat recent de Contra la echipa națională

Close
Închide
  Close