Mergi direct la conținut »
VIDEO | Mesajul Simonei Halep pentru fani: "Vă aștept mâine să fiți alături de mine la finală!"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO | Mesajul Simonei Halep pentru fani: "Vă aștept mâine să fiți alături de mine la finală!"

VIDEO | Mesajul Simonei Halep pentru fani: „Vă aștept mâine să fiți alături de mine la finală!”

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oară în finala Turneului de la Madrid, o competiție pe gustul constănțencei, care, în eventualitatea unui succes, se va instala din nou pe primul loc în ierarhia WTA.

Simona Halep a postat pe rețelele de socializare un mesaj în limba engleză pentru fanii din alte țări. Românii vor fi oricum alături de ea în finala de mâine. După meciul din semifinale cu Belinda Bencic, Simo a înregistrat un mesaj.

„Salut! Sunt foarte fericită să fiu din nou calificată în finala de aici, de la Madrid. E un turneu special și vreau să vă mulțumesc pentru suportul pe care mi l-ați arătat de-a lungul întregii săptămâni. Abia aștept să vă simt din nou alături de mine mâine. Vă mulțumesc”, a spus Simona.

 


Radio România a refuzat „Implant pentru refuz”. Conducerea de la centru a vrut să se retragă din festival, dar directorul RRA Timișoara nu a vrut să se supună

Close
Închide
  Close