Mergi direct la conținut »
Fostul gimnast Răzvan Șelariu - mesaj sfâșietor, după ce și-a pierdut copilașul de nici 4 ani: ^”O parte din mine s-a rupt!”
Sport Libertatea > Sport > Fostul gimnast Răzvan Șelariu - mesaj sfâșietor, după ce și-a pierdut copilașul de nici 4 ani: ^”O parte din mine s-a rupt!”

Fostul gimnast Răzvan Șelariu – mesaj sfâșietor, după ce și-a pierdut copilașul de nici 4 ani: ^”O parte din mine s-a rupt!”

După ce și-a pierdut copilul, fostul gimnast Răzvan Șelariu, antrenor în Qatar, a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor și o fotografie cu micuțul Rareș (4 ani neîmpliniți), călcat de o mașină, în Qatar, în timp ce traversa o șosea pe trecerea de pietoni. AICI, știrea inițială.

O parte din mine s-a rupt.nu am cuvinte să descriu suferința provocată,imensa nenorocire.un şoc năpraznic. mi-a luat ce aveam mai scump pe lumea asta.Puiul meu, Rareş.țin să mulțumesc tuturor apropiaților pt suportul moral,financiar.celor care sunteți alături de familia mea în aceste momente!Vă sunt recunoscător…Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!
rares

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tragedie fără margini în familia fostului gimnast Răzvan Șelariu (32 de ani), antrenorul lotului olimpic de gimnastică feminină din Qatar. Copilul de nici 4 ani al cuplului Răzvan – Camelia Șelariu a încetat vineri din viață.

Căsătorit cu Camelia Mândricel, fostă componentă a lotului olimpic de gimnastică al României, Răzvan, bronz cu echipa masculină la Olimpiada din 2004, declarat gimnastul anului 2008 în țară, avea o familie împlinită.

Sabrina, 7 ani, e fetița cea mare a cuplului, micuțul Rareș avea trei ani.

Numai că o tragedie a lovit familia Șelariu. În fața casei, pe când se juca împreună cu bona filipineză, micuțul Rareș a fost spulberat de o mașină și și-a pierdut viața!

Nenorocirea a fost confirmată de prieteni ai lui Răzvan din Qatar, țară devastată în aceste zile de inundații fără precedent. Aceștia au postat mesaje de condoleanțe pe pagina lui Răzvan de pe un site de socializare.

Răzvan Șelariu nu a putut fi contactat până în acest moment.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close