De Ciprian Iana,

Mirel Rădoi vine la națională într-un moment complicat, după ce naționala României a ratat calificarea directă la Campionatul European de fotbal 2020.

România mai are o șansă prin barajul de la Liga Națiunilor, Mirel Rădoi, cu un contract pe doi ani, având ca ”obiectiv interimar” calificarea naționalei la Euro 2020 prin această competiție.

În această situație complicată, Mirel Rădoi se va baza pe doi dintre tehnicieni cu care a mai colaborat.

Este vorba despre Nicolae Dică și Florin Constantinovici. Pe primul, l-a avut secund la Steaua, în 2015, când Mirel era antrenor principal, iar pe al doilea l-a avut tot secund la naționala de tineret a României.

”M-a bucurat că Mirel mi-a spus din prima că îşi doreşte să vin lângă el pentru că el crede că pot să îl ajut. El ştie cum gândesc eu fotbalul, cum îl văd, colaborarea pe care am avut-o la Steaua în acea perioadă de cinci-şase luni de zile în care am încercat să îl ajut pe Mirel şi pe mine cât mai mult”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Dumitru Dumitriu, Mirel Radoi, Nicolae Dică (de la stânga) / FOTO: Hepta

Acesta a continuat: ”Singurul antrenor cu care eu aş merge din această postură ar fi Mirel. Atunci când am terminat colaborarea cu Steaua am avut o discuţie cu Mirel. A fost o discuţie în care i-am transmis că atunci când va avea nevoie de mine şi el crede că eu pot să îl ajut, nu să fiu doar lângă el că nu e normal să mă duc doar cu numele.

Mi-a spus că el crede că pot să îl ajut foarte mult în ceea ce urmăează să facă la echipa naţională şi am spus că urmează să ne vedem, să vedem ceea ce îşi doreşte el, ce îmi doresc şi eu să fac şi vom vedea”.

Citeşte şi:

Ciprian Marica, despre Mirel Rădoi, noul selecționer: ”De ce mi-era frică, n-am scăpat!”. Ce antrenor era mai potrivit, în opinia ”Samuraiului”

Fani vor să dea jos statuia lui Zlatan Ibrahimovici din Malmo. Suporterii i-au vandalizat și casa din Stockholm

Mirel Rădoi, instalat oficial ca selecționer al naționalei de fotbal a României: ”Promit solemn că lucrurile se vor schimba”

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile