14 Mar. 2018 12:18

EXCLUSIV | MTS nu a stabilit numărul membrilor cu drept de vot la alegerile pentru președinția FRF din 2018. Reacție oficială

Distribuie

Rămâne cum am stabilit: nimeni nu știe exact numărul cluburile cu drept de vot la alegerile pentru șefia FRF din 18 aprilie! MTS nu a stabilit numărul membrilor cu drept de vot la alegerile pentru președinția FRF din 2018.

”În urma solicitării dumneavoastră, vă transmitem următoarele informații:

Ministerul Tineretului şi Sportului nu a stabilit până la acest moment numărul membrilor care au drept de vot. Cu toate acestea, există dispoziţii legale exprese cu privire la persoanele care au drept de vot intr-o adunare generală a unei persoane juridice de drept privat, iar răspunderea respectării acestor dispoziții revine în exclusivitate Federației Române de Fotbal”, se scrie în răspunsul oficial primit de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Zilele trecute, ”Libertatea” a întocmit o listă a cluburilor din România cu drept de vot la alegerile din 18 aprilie 2018, la care candidează Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu și Adrian Teodorescu.

Miercuri, în cadrul unei emisiuni-maraton la sport.ro, actualul președinte, Răzvan Burleanu, a fost neclar în ceea ce privește numărul votanților: ”Sunt aproximativ 255!”. 

EXCLUSIV | Lista completă a cluburilor care votează la alegerile FRF. Ne-au ieșit 267! Cu cine votează Vulpițele Galbene, din Roman?

Citiți și Cu cine votează Vulpițele Galbene la alegerile FRF: ”În campanie se promit multe. De la vorbe la fapte e cale lungă”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Tendința în sportul de performanță: să se lucreze cu un ”yoghin ciudat”
Loading...
Comentarii