Mergi direct la conținut »
A murit omul care știa toate secretele la Ceahlăul! ^A lăsat soției hârtiile care îi pot înfunda pe cei care au devalizat gruparea nemțeană! Moment halucinant la înmormântare! GALERIE FOTO Galerie foto
3imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

A murit omul care știa toate secretele la Ceahlăul! ^A lăsat soției hârtiile care îi pot înfunda pe cei care au devalizat gruparea nemțeană! Moment halucinant la înmormântare! GALERIE FOTO

[gallery ids="1339477,1339478,1339479"]

Ceahlăul Piatra-Neamț, echipă care în 1999 se lupta cu Juventus Torino, în Cupa UEFA-Intertoto, este în moarte clinică. Divizionara secundă mai are doar trei angajați: un contabil și doi lucrători la teren, iar partea a doua a sezonului o va aborda cu juniori de 15-16 ani.

La gruparea de sub Pietricica, seria disparițiilor misterioase a continuat, înainte de Crăciun. A murit contabilul-șef Răruță Dăscălescu, omul care știa toate secretele administrației Gheorghe Ștefan-Viorel Măstăcăneanu-Iulian Boghean, tripleta socotită vinovată de devalizările din curtea nemțenilor. Măstăcăneanu este finul lui ”Pinalti” – personaj aflat cu un picior în pușcărie, în ”Dosarul Microsoft”.

Îi îngroapă și el pe șefi!

În ultima parte a vieții, mai exact în ultimii doi ani, Răruță Dăscălescu a fost cuprins de remușcări, după ce ani la rând s-a aflat în tabăra conducerii, și a început să ofere presei hârtii cu năzbâtiile comise de șefi. A fost ”sursa”, omul acceptând să i se dezvăluie identitatea abia după moarte, de teama posibilelor represalii! Omul băgat în mormânt de situația grea a clubului i-ar putea îngropa, la rându-i, pe șefi!

O parte dintre aceste documente (în unele apar informații conform cărora nevestele șefilor decontau la club inclusiv controalele oftalmologice!!!) sunt acum în posesia soției lui Dăscălescu, care este dispusă să colaboreze inclusiv cu DNA. De altfel, înainte de a intra în pământ, fostul ei soț a făcut câteva vizite la DNA Bacău. Afectat de situația tensionată de la club, Dăscălescu a cedat! Din păcate, i-a cedat și inima, pe 16 decembrie. Omul avea doar 64 de ani!

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

La înmormântarea lui Dăscălescu au avut loc scene memorabile. Rugat de un fost angajat al clubului, preotul a refuzat să citească hârtiuța primită de la Boghean și de la Măstecăneanu, foștii conducători, veniți să-l conducă pe ultimul drum pe fostul lor contabil. ”Ei (n.r.– Boghean și Măstecăneanu) l-au băgat în mormânt!”, a aflat părintele, de la Gelu Crăcănă, fostul ofițer de presă al clubului. A fost momentul în care preotul a bătut în retragere. Cheltuielile legate de înmormântarea contabilului au fost suportate de club.

Dăscălescu își duce somnul de veci la Cimitirul Borzogheanu, la circa 100 de metri de sediul clubului în care, ani de zile, contabilul a lucrat, până acum câteva luni.

13
este locul ocupat de Ceahlăul Piatra-Neamț în Seria 1 a ligii secunde. Nemțeanii au doar 8 puncte acumulate, fiind ultimii în clasament. Clubul Ceahlăul a fost înființat în 1919.

 Citește și 

Cum a ajuns Ceahlăul P. Neamț în haos / ACTE DOVEDITOARE

Finul lui ”Pinalti”, Viorel Măstăcăneanu, a driblat Fiscul intrând în insolvență

Close
Închide
  Close