Mergi direct la conținut »
VIDEO | Nick Kyrgios, ieșiri nervoase la Roma. A abandonat meciul după ce a aruncat cu scaune și a înjurat. Amendă de 20.000 de euro!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO | Nick Kyrgios, ieșiri nervoase la Roma. A abandonat meciul după ce a aruncat cu scaune și a înjurat. Amendă de 20.000 de euro!

VIDEO | Nick Kyrgios, ieșiri nervoase la Roma. A abandonat meciul după ce a aruncat cu scaune și a înjurat. Amendă de 20.000 de euro!

Nick Kyrgios a abandonat în turul secund de la Roma, în timpul meciului cu Casper Ruud. Jucătorul australian s-a înfuriat după ce a primit un game penalizare și a avut un comportament nepermis pe terenul de joc. 

De Andreea Radu,

Tenismanul australian Nick Kyrgios a fost amendat cu 20.000 de euro după izbucnirea pe care a avut-o joi, în timpul meciului de joi cu norvegianul Casper Ruud, din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, a anunţat vineri presa internaţională.

Kyrgios, locul 36 mondial, a fost descalificat din acest turneu. Australianul şi-a pierdut cumpătul la începutul setului 3 al întâlnirii cu Ruud. După un schimb de replici cu arbitrul, el a fost sancţionat cu un ghem de penalitate, ceea ce l-a făcut să cedeze nervos. Australianul şi-a aruncat racheta, a aruncat un scaun în teren, apoi şi-a strâns rachetele, a dat mâna cu arbitrul şi a plecat la vestiar, pentru el urmând automat descalificarea.

ATP l-a amendat pe Kyrgios cu 20.000 de euro. În plus, jucătorul va fi privat de premiile în bani şi de punctele ATP pe care ar fi urmat să le obţină pentru participarea sa la acest turneu. Temperamentalul Kyrgios este cunoscut de ani de zile ca „băiatul rău” al tenisului.

Ruud (76 ATP) conducea cu 6-3, 6-7 (5-7), 2-1 în momentul când Kyrgios a fost descalificat.
————

Jucătorul de 24 de ani și număr 34 ATP a abandonat în turul secund de la Roma, în setul 3, la 1-2 pentru norvegianul Casper Ruud, numărul 76 mondial, potrivit GSP.

După ce a primit un game penalizare, Nick Kyrgios a aruncat cu scaunul în teren, le-a strâns mâna adversarului și arbitrului, după care și-a făcut bagajul și a ieșit de pe teren.

Australianul care este recunoscut pentru temperamentul lui vulcanic a primit o penalizare de comportament, care înseamnă default automat.

Iată aici unele dintre cele mai tensionate momente trăite de Nick pe terenul de joc.

Foto: EPA


Simona Halep – Marketa Vondrousova, în turul 2 la Roma. Simo, eliminată. A jucat într-un picior în setul decisiv


 

 
 
Close
Close
Închide