De Andrei Crăițoiu,

De mai bine de un an aceștia se bat și în cele mai tari modele capilare! Tunsorile au devenit un subiect aprins în vestiarele echipelor din prima ligă de la noi. În special la FCSB! Totul a pornit de la unul dintre cei mai vechi jucători al roș-albaștrilor, Lucian Filip.

Fundașul de 29 de ani a descoperit în București, în zona Iancului, o altfel de frizerie! Una modernă în care șeful cel mare e pasionat de fotbal și nelipsit de la meciurile de fotbal. „Primul fotbalist care a venit la mine a fost Lucian. I-am mai făcut și lui câteo «nebunie», dar el e un tip mai classic. Pe vremuri nu avea pretenții la tuns, dar eu i-am făcut ceva mai nonconformist și a ieșit imediat în evidență”, spune Virgil Boldor, frizerul.

Virgil cu Florinel Coman

Povestea lui Virgil a început într-o frizerie micuță, de cartier, dar acum se mândrește cu un salon modern. „Așa au ajuns la mine mai mulți jucători de la Steaua! Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan, Harlem Gnohere sau Ionuț Vână. La început nu veniseră și de la alte echipe, dar între timp Ianis Hagi ne-a trecut pragul frizeriei! A venit și Nicolas Popescu sau Adrian Petre”, mai spune acesta.

130 de lei

costă un pachet VIP care conține tuns, ras barbă, spălat, masaj capilar și aranjat final, operațiunile durând cel mult 70 de minute

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Și pentru că jucătorii sunt mulțumiți de ceea ce iese, Virgil a primit și o mulțime de cadouri de la aceștia. Pe lângă clasicele bilete la meciurile din campionat, Boldor se poate mândri și cu o colecție impresionantă de tricouri cu autografele clienților săi celebri: „Eu am luat-o de la zero și n-am fugit niciodată de muncă. Fac asta de aproape șapte ani și acum îmi merge foarte bine”.

Pe vremuri fotbaliștii mergeau la nea Aurică

În 1999, pe o străduță care dădea în Piața Amzei era Frizeria Italiană. Acolo veneau cei mai mulți fotbaliști, antrenori, dar și președinți de club să se tundă. Nea Aurică era omul lor de încredere, prieten bun cu Anghel Iordănescu.

Aurel Pătuleanu, pe numele lui real spunea într-un interviu acum 20 de ani: „Îi știu lui nea Puiu fiecare fir de păr din cap. Când intră în prăvălie dă noroc cu toți. Îi plăcea să aibă părul mai lung și cărare pe mijloc. Dar l-am convins să se tundă scurt, că-i stă mai bine”.

Lică a lăsat fotbalul pentru foarfecă

La frizeria din centru din lumea sportului clienți fideli erau Gabi Balint, frații Marian și Dorel Simion, dar și tatăl lor, Gheorghe, precum și foștii fotbaliști Mario Agiu și Lică Movilă.

Iar nea Aurică avea și un ajutor de nădejde. Lică Gheorghe, care înainte de Revoluție a jucat aproape 100 de meciuri în Divizia B la Mecanică Fină. Clientul lui preferat era Dumitru Dragomir.

Era un tip aparte. La plată era băiat-băiat, fiind considerat printre cei mai generoși clienți dintre VIP-uri. Asta spre deosebire de Anghel Iordănescu… Când venea nea Mitică nu mai avea nimeni loc de el să vorbească.

Lică Gheorghe:
Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism