MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 16:57

Noul selecționer al Spaniei, lăudat de germanul Toni Kroos: “Hierro este un antrenor bun”

Distribuie

Noul selecţioner al Spaniei, Fernando Hierro, este ''un antrenor bun'', a asigurat fotbalistul german Toni Kroos, care l-a cunoscut la Real Madrid pe tehnicianul numit miercuri pe banca La Roja în locul lui Julen Lopetegui, scrie AFP joi, în prima zi a Cupei Mondiale de fotbal 2018.

”L-am cunoscut pe Hierro la Madrid când era secundul lui Ancelotti (2014-2015), e un tip simpatic şi un antrenor „, a declarat mijlocaşului lui Real Madrid în conferinţa de presă a naţionalei Germaniei, în cantonamentul său de la Vatutinki, lângă Moscova.

„Evident, sunt şi situaţii mai bune, dar cred că Spania are în continuare toate automatismele de joc”, a spus Kroos. El a adăugat că nu a avut niciun contact cu colegii săi de la Real după ce Hierro a fost numit selecţioner.

Hierro, fostul fundaş şi căpitan al lui Real Madrid, a fost numit selecţioner, conform deciziei luate miercuri de Federaţia spaniolă de fotbal la câteva ore după demiterea, la Krasnodar, a lui Julen Lopetegui, care marţi a semnat pentru Real Madrid.

Citește mai multe despre Fernando Hierro, Toni Kroos și Spania pe Libertatea.

Comentarii