“Cred că motivul demiterii a fost ultimul joc, chiar a fost un joc slab făcut de noi , dar nu cred că e normal să renunți la un antrenor numai pentru că s-a jucat un meci slab. Dacă luăm etapă cu etapă, am făcut meciuri bune, chiar dacă nu au fost rezultatele care ne-am dorit. Și nu s-au făcut greșeli de echipă în meciurile care le-am pierdut, le-am pierdut din greșeli individuale, care pot să apară indiferent de antrenor. Astea nu poți să le elimini. Asta e România noastră, nu avem ce face,  sunt oameni care nu prea… mai bine nu vorbesc. E greu, e foarte greu să vorbesc acum, pentru că am muncit doua luni și jumătate aici, am format un grup frumos, am adus câțiva jucători de valoare. Chiar îmi pare rău de ei”.
——

Noul antrenor principal de la FC Petrolul Ploieşti este Eusebiu Tudor, tehnician cu care clubul a parafat, marți, un acord valabil până la finalul actualei stagiuni, a confirmat site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 41 de ani, Eusebiu Tudor are o carieră legată de culorile ”galben-albastre”, activând la Petrolul atât ca jucător, la toate grupele de copii şi juniori dar şi la seniori (1999-2003), cât şi ca antrenor principal, între 2008 şi 2009. Ulterior, Sebi Tudor s-a aflat pe banca tehnică a mai multor echipe din ţară, iar ultimii ani i-a petrecut în Arabia Saudită, acolo unde a antrenat la Al Ettifaq şi, ultima dată, la Al Shoalah, ambele echipe de prim eşalon.

”În primul rând sunt fericit că mi s-a oferit şansa să mă întorc la Petrolul. Practic, sunt acasă şi am ocazia să antrenez echipa la care am crescut. Începând de astăzi mă concentrez pe ceea ce avem de făcut aici şi voi încerca să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să meargă bine”, a declarat Eusebiu Tudor pentru www.fcpetrolul.ro.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații