La numai o saptamana dupa debutul cu dreptul din primul meci al primaverii  in care cele doua pase decisive ale jucatorului  au condus la victoria echipei sale cu Unirea Slobozia, de 8 Martie condimenteaza din nou jocul cu alte două pase decisive in meciul cu ACS Berceni. Cu asa evolutie, victoria de miercuri, 12 Martie, 2-1 cu  Gloria Buzau nu mai este o surpriza. Iar pe 15 Martie meciul cu Unirea Tarlungeni s-a terminat cu 1-1.
– Cum te simti in Romania?
Romania este o tara mare, frumoasa, cu oameni calzi si prietenosi, ma simt foarte bine, desigur. Desi am crescut in marele Istanbul,  pot spune ca Galati este acum al doilea oras al meu.
– FCM Dunarea a inceput foarte bine a doua parte a campionatului,  a devenit una dintre performerele seriei I, nu ati pierdut  niciuna din cele patru partide disputate in acest  an. Cu doua victorii si doua egaluri a obtinut opt puncte, sapte goluri  din care patru pase decisive venite de la tine, deci ai avut o evolutie excelenta.  Ce parere ai?
Este foarte importanta echipa. Avem un atrenor foarte bun, domnul Costel Enache. Presedintele clubului, domnul Auraş Braşoveanu pune mare pret pe ceea ce facem si ne motiveaza foarte mult. De asemnea Dunarea Galati este o echipa istorica, mare si merita toate eforturile  astfel incat sa ajunga sus si sa rama de neinvins.
– Ce planuri de viitor ai, Cenk?
Sa aducem Dunarea Galati  acolo unde merita. Este o echipa foarte valoroasa si motivata mai mult ca oricand. Cu siguranta nu se mai poate vorbi de liga III.
– Iti dorim si noi sa faci performanta in continuare. Mult  succes!

M.P.”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie