Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Pe ce loc a terminat naționala artiștilor fotbaliști la Campionatul Mondial - Moscova Art Football 2017. Temișan, Enache și Kamara au impresionat prin muzica lor / FOTO

Pe ce loc a terminat naționala artiștilor fotbaliști la Campionatul Mondial – Moscova Art Football 2017. Temișan, Enache și Kamara au impresionat prin muzica lor / FOTO

Pe ce loc a terminat naționala artiștilor fotbaliști la Campionatul Mondial - Moscova Art Football 2017. Temișan, Enache, Kamara & co au impresionat mai mult prin muzica lor!

Echipa naţională a artiştilor din România a participat, timp de aproape două săptămâni, la Campionatul Mondial al Artiştilor – Moscova Footbal Art 2017, întrecere devenită tradiţională, Rusia găzduind, pentru al cincilea an consecutiv, în capitala sa, cei mai buni “artişti – fotbalişti” din întreaga lume.

Pe ce loc a terminat naționala artiștilor fotbaliști la Campionatul Mondial – Moscova Art Football 2017. 16 țări în competiție

La ediţia din acest an au fost înscrise 16 ţări.

Fiecare selecţionată a fost compusă din artişti, în protocol fiind inclusă, pentru fiecare naţională, şi susţinerea unui spectacol artistic, la acest capitol, România stând destul de bine, prin prezenţa lui Aurelian Temişan, Adrian Enache, formaţia Alb şi Negru (Ghedi Kamara şi Andrei Ştefănescu), Ionică Moroșanu, DJ Moise, dar, în completarea fiecărei formaţii, pe latura fotbalistică, au fost acceptaţi şi câţiva fotbalişti amatori sau retraşi din activitate.

Pe ce loc a terminat naționala artiștilor fotbaliști la Campionatul Mondial – Moscova Art Football 2017. Întăririle Daniel Chiriță, Schumacher, Marius Mitu

România a avut în componenţă, ca antrenor-jucător, pe petrolistul Daniel Chiriţă şi pe Decebal Nae (CS Păuleşti, fotbalist amator, liga a patra Prahova), care fac parte de ani buni din această selecţionată a artiştilor români. În plus, anul acesta, au fost prezenți la Moscova şi fostul jucător de la Rapid şi FC Argeş, ex-antrenor al Petrolului, în 2016 – Constantin Schumacher, dar și Marius Mitu (ex-Steaua și Anderlecht).

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Pe ce loc a terminat naționala artiștilor fotbaliști la Campionatul Mondial – Moscova Art Football 2017. Egal cu echipa lui Zanetti, eșec cu kazacii

Obişnuită cu medaliile, an de an reuşind clasări pe podium, România a avut, de această dată, “viaţă grea” în Rusia, în grupe dând peste două echipe foarte puternice, Argentina cu care a remizat, 1-1 – golul fiind marcat chiar de Decebal Nae, în timp ce pentru argentinieni a înscris fosta glorie a “pumelor”, căpitan al Interului, Javier Zanetti – şi cu Kazahstan, care ne-a bătut cu 4-2, în componenţa echipei ”sovietice” jucătorii de fotbal admişi provenind chiar din naţionala de mini-fotbal a acestei ţări, până la urmă, aceştia câştigând şi marele trofeu (2-1 cu Marea Britanie în finală).

Haos la camera de gardă a spitalelor din București: 'Suntem copleșiți'. Apelul medicilor către părinți
Recomandări

Haos la camera de gardă a spitalelor din București: 'Suntem copleșiți'. Apelul medicilor către părinți

Conform formatului competiţiei, după faza grupelor, în care echipa noastră a terminat pe locul secund, fiecare reprezentativă s-a calificat într-o nouă ”competiţie”, care a reunit, în diverse grupe valorice, câştigătoarele de grupă, respectiv ocupantele locului 2 (România mergând în turneul denumit ”Liga Stelelor”), echipele de pe locul 3, respectiv ultimele clasate, în total, patru mini-turnee.

Pe ce loc a terminat naționala artiștilor fotbaliști la Campionatul Mondial – Moscova Art Football 2017. Locul șase pentru tricolori

Partea a doua a întrecerii a adus românilor un succes, cu Slovenia, apoi, în finala pentru câştigarea grupei doi valorice şi, implicit, locul 5 în ierarhia finală, românii au fost învinşi de Ungaria, fără drept de apel, scor 5-1.

A ratat Cupa, s-a întors pentru baraj

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western
Recomandări

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western

Prezenţa la turneul din Rusia i-a privat pe Daniel Chiriţă de prezenţa în finala fazei judeţene a Cupei României, meciul câştigat de Petrolul 52 în faţa Păuleştiului cu 2-0. ”Chiru”, 43 de ani, a revenit însă în programul echipei şi va face parte din lotul deplasat de Octavian Grigore la Răcari, pentru meciul cu Dentaş Tărtăşeşti, manșa-tur, sâmbătă, de la ora 18.00, în Dâmbovița.

Rezultatele României la Footbal – Art 2017
România – Turcia 6-3
Au marcat: D. Nae 2, A. Ştefănescu 2, Fl. Lixandru, D. Chiriţă
România – Argentina 1-1
A marcat: A. Ştefănescu / J. Zanetti
România – Kazakhstan 2-4
Au marcat: C. Schumacher, D. Nae

Clasamentul grupei:
1. Kazakhstan 3 3 0 0 10 – 3 9
2. România 3 1 1 1 9– 8 4
3. Argentina 3 1 1 1 7– 8 4
4. Turcia 3 0 0 3 8– 15 0

Grupa “Super Stars” (locurile 5-8):
România – Slovenia 5-3
Au marcat: D. Nae 2, M. Mitu 2, Fl. Lixandru

Finala pentru locul 5:
Ungaria – România 5-1
A marcat: Schumacher

Close
Închide
  Close