MENIU CAUTĂ

Play-off-ul NBA. Cleveland Cavaliers – Boston Celtics 109-99, în meciul 6 al finalei Conferinței de Est. Marea finalistă, decisă în meci decisiv

Distribuie

Play-off-ul NBA. Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 109-99, în meciul 6 al finalei Conferinței de Est. Marea finalistă, decisă în meci decisiv.

Tensiune în finala Conferinței de Est. În Ohio s-a jucat, azi-noapte, meciul 6, câștigat de gazde, Cleveland Cavaliers. Vicecampioana, condusă cu 3-2 la general, nu avea voie să piardă, pentru a putea duce disputa în jos decisiv, care va avea loc în ”TD Garden” din Boston, avantajul celor de la Celtics pentru faptul că au terminat mai sus în sezonul regular decât rivalii lor (faptul că dispută 4 meciuri acasă și doar 3 în deplasare). Boston Celtics a terminat pe 2, după Toronto Raptors, iar Cleveland Cavaliers a ieșit abia pe 4.

Finala conferinței se joacă după sistemul ”cel mai bun din 7” sau ”cine ajunge primul la 4”. În acest moment, este egalitate: 3-3. Meciul decisiv, duminică noapte (ora 3.30, în România), în Boston.

În partida de azi-noapte, LeBron James a fost din nou decisiv 46 puncte – 11 recuperări – 9 pase decisive, fiind la un pas de un alt triple double. La Boston, Terry Rozier a pus în coș 28 de puncte, Al Horford a ajutat cu 9 recuperări, iar Marcus Smart a oferit 8 assist-uri. Diferența în favoarea învingătorulor s-a făcut în sfertul 2, adjudecat de ”cavaleri” la o diferență de 16 puncte. A fost, pe reprize: 20-25, 34-18, 29-30, 26-26.

 

Citește mai multe despre Play-off pe Libertatea.

Comentarii