MENIU CAUTĂ

A plecat Tamuz, revine Astafei. Petrolul are lotul complet

Distribuie

După ce au perfectat transferul lui Karim Ziani, luni conducătorii Petrolului au ajuns la un acord şi cu Victor Astafei, mijlocaşul urmând să facă parte din lotul ”galben-albaştrilor” în sezonul de primăvară.

Astafei revine, astfel, la Petrolul după circa o jumătate de an, el evoluând pentru ”lupi” şi în stagiunea 2014-2015, atunci când a bifat 34 de meciuri pentru formaţia ploieşteană, înscriind 7 goluri. În vârstă de 28 de ani, Astafei a mai jucat, în cariera sa, la Arieşul Turda, FCM Tg. Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Oţelul Galaţi, iar în prima parte a sezonului 2015-2016 a făcut parte din lotul grupării turce Adana Demirspor.

Jucătorul a ajuns, în aceastăluni seară, în cantonamentul din Antalya, urmând ca, de mâine, să intre în programul echipei lui Constantin Schumacher.

Contract reziliat cu Toto Tamuz

FC Petrolul Ploieşti şi jucătorul Toto Tamuz au ajuns la un acord pentru rezilierea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale. Sosit la începutul anului 2014 la Ploieşti, Tamuz a îmbrăcat în 61 de partide tricoul ”galben-albastru”, marcând 20 de goluri.

Citește mai multe despre Astafei și Petrolul pe Libertatea.

Comentarii