De Razvan Ionascu,

Aflat la Poiana Brasov pentru o perioada de vacanta si de refacere, Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo, a vorbit din nou despre posibila venire la echipa a antrenorului Razvan Lucescu.


‘Domnule, Razvan nu a crescut nici in Giulesti, nici in Ghencea. El a crescut in Stefan cel Mare, alaturi de tatal sau, fiind prezent la toate cantonamentele si meciurile echipei Dinamo. A copilarit in vestiarul nostru! Deci el nu are cum sa fie decat dinamovist’, a explicat Turcu.

Referindu-se la zvonul ca Razvan a avut unele discutii prealabile cu o parte din actionarii ‘cainilor’, Cristi Borcea si Nicolae Badea, Turcu a dezvaluit in premiera, pentru Libertatea, ca discutiile intre parti au existat: ‘Dupa plecarea lui Ioan Andone, noi l-am mai contactat pe Razvan, dar nu s-a concretizat nimic. Sigur ca acum – stiti cum e in viata -, atat timp cat intre familiile Mircea Lucescu si Nicolae Badea exista o prietenie stransa, este normal ca Razvan sa poarte o discutie cu presedintele, sa se fi intalnit. Suntem oameni, nu? Iar cu Cristi s-a vazut prin cluburi, ca doar sunt tineri’.


Il intelege pe Ioan Neculaie

Chiar daca patronul brasovean Ioan Neculaie a lansat un atac virulent la adresa conducerii dinamoviste pe marginea mult-discutatei plecari a lui Razvan la Dinamo incepand cu vara aceasta, Turcu spune ca, intr-o oarecare masura, Neculaie era indreptatit sa fie atat de ‘nervos’: ‘Va dati seama ca este deranjant ca toata lumea sa discute despre plecarea antrenorului pe care tu il ai sub contract. Tocmai de aceea inteleg atitudinea lui Neculaie. Numai ca limbajul nu a fost cel mai nimerit. Ne-a facut militieni marlani si cu asta nu sunt de acord. Putea sa fie mult mai diplomat’.


Razvan o duce pe Marilu la scoala


Razvan Lucescu, antrenorul lui FC Brasov, va pleca azi in Elvetia, pentru a o duce pe fiica sa, Marilu, la scoala. Tehnicianul sta numai o zi in tara helveta, urmand sa revina sub Tampa pentru reluarea pregatirilor cu Steagul.


Stadion de 100 de milioane de euro


Ioan Neculaie, patronul brasovenilor, vrea sa-l convinga pe Razvan Lucescu sa nu plece la Dinamo. Neculaie promite ca va construi o arena de 25.000 de locuri, de nivel european, daca Lucescu va ramane la echipa pe care o antreneaza. Omul de afaceri va investi 100 de milioane de euro in stadionul care va fi construit in locul ‘Municipalului’. Acesta va fi partial acoperit si se preconizeaza sa fie finalizat la sfarsitul anului.


Duarte, dorit de Dinamo

Dorit cu insistenta de Pandurii Targu Jiu, fundasul portughez Rui Sandro de Carvalho Duarte (foto) ar putea ajunge in curtea lui Dinamo. In varsta de 28 de ani, Duarte a fost monitorizat de oficialii olteni inca din decembrie si chiar se ajunsese la un acord de principiu cu echipa la care evolua jucatorul, Amadora. Numai ca gruparea din sos. Stefan cel Mare si-a manifestat si ea interesul pentru fotbalist, astfel ca transferul la Pandurii a cazut pentru moment. Rui Duarte a evoluat in 14 meciuri pentru Estrela Amadora in acest tur de campionat, nereusind sa inscrie nici un gol. Fundasul care joaca la Estrela din 2006 a mai trecut pe la Boavista si Estoril.

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută