Mergi direct la conținut »
Premierul Dăncilă a pronunțat, în loc de Euro 2020, ”douăzeci-douăzeci”, în ședința de Guvern | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Premierul Dăncilă a pronunțat, în loc de Euro 2020, ”douăzeci-douăzeci”, în ședința de Guvern | VIDEO

Premierul Dăncilă a pronunțat, în loc de Euro 2020, ”douăzeci-douăzeci”, în ședința de Guvern | VIDEO

Premierul Dăncilă a pronunțat, în loc de Euro 2020, ”douăzeci douăzeci”, în ședința de Guvern. Noua gafă a fost făcută în  contextul aprrobării, joi, a indicatorilor tehnico-economici privind consolidarea şi modernizarea Stadionului Giuleşti "Valentin Stănescu", în contextul Campionatului European de Fotbal care va avea loc în 2020.

De Valentina Postelnicu,

„Astăzi, adoptăm în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci şi hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii: Consolidarea şi modernizarea Stadionului Giuleşti ‘Valentin Stănescu’, realizat prin Compania Naţională de Investiţii CNI SA”, a spus Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

Ea a precizat că finanţarea obiectivului se va face de la bugetul de stat prin bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerului Transporturilor, în valoare totală de 121.131.000 de lei, iar termenul de finalizare va fi de 21 de luni.

Nu este prima gafă făcută de șefa Executivului. Premierul Viorica Dăncilă a declarat, recent, că pensia minimă va crește de la 5.200 la 6.400, începând cu 1 iulie anul acesta. Aceasta a făcut o eroare, pensia minimă urmând să crească de fapt de la 540 de lei la 640 de lei.

Într-o altă ședință de Guvern, Viorica Dăncilă a fost pusă în încurcătură, din nou: A pronunțat de șase ori cuvântul „imunoglobină” în loc de „imunoglobulină”, în timp ce se referea la criza din sistemul de sănătătate, legată de lipsa imunoglobulinei și care a dus la declanșarea Mecanismului European de Protecție civilă.

Citește și:

Close
Închide
  Close