MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 18:42 , de Catalin Apostol

Președintele SUA, lăudat de fostul patron al Formulei 1: “Trump e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla lumii”

Distribuie

Britanicul Bernie Ecclestone (87 de ani), patron al Formulei 1 până în 2017, a acordat un interviu fostului pilot Nico Rosberg, campion al “Marelui Circ” în 2016. Cei doi au abordat mai multe subiecte, vorbind inclusiv despre Donald Trump, actualul președinte al SUA.

Bernie Ecclestone are o părere excelentă despre șeful Casei Albe. Trump e cel mai bun lucru care i se putea lumii. Are capacitatea de a trezi pe oricine. Nu-l interesează ce spune și ce face, merge pe drumul lui. Până acum n-a făcut nimic greșit. Este împotriva oamenilor din țara lui care n-ar trebui să se afle acolo', a declarat fostul patron al Formulei 1.

Inginerii reprezintă problema Formulei 1

Bernie Ecclestone a fost rugat să vorbească și despre Formula 1. Nu trebuie schimbate prea multe. Am fost și am rămas împotriva celor care le spun piloților ce trebuie să facă. Lăsați piloții să facă ce vor! Inginerii reprezintă problema Formulei 1!', a afirmat britanicul.

În ceea ce privește lupta pentru titlul piloților în sezonul actual, Ecclestone a declarat inițial că Ferrari lasă impresia că are mașina mai bună. Poate că va câștiga Vettel'. În momentul în care Rosberg a dezvăluit că el pariază pe Hamilton, Ecclestone s-a răzgândit: S-ar putea să ai dreptate. Ferrari este mai obișnuită să piardă decât Mercedes'.

Poate te interesează și Cristi Borcea ar fi beneficiat ilegal de zece permisii într-un an. O sesizare a fost depusă la DNA

Citește mai multe despre bernie ecclestone și Formula 1 pe Libertatea.

Comentarii