MENIU CAUTĂ
01 Dec. 2017 14:26

Promisiunea lui Gianni Infantino: ”Cupa Mondială din Rusia va fi cea mai bună din istorie”

Distribuie

Promisiunea lui Gianni Infantino. Președintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) s-a declarat "convins" că Mondialul din Rusia din 2018 va fi "cel mai bun din istorie", vineri, cu câteva ore înaintea tragerii la sorți a grupelor turneuluii final de la Palatul Kremlin, informează agenția EFE.

„Sunt convins că Mondialul din Rusia va fi cel mai bun din istorie. Aceasta este misiunea noastră, să organizăm cea mai bună Cupă Mondială. Din ce am văzut, pot să spun că totul este pregătit, iar ce încă nu va fi gata în curând”, a afirmat Infantino în fața presei.

Președintele FIFA a mai afirmat că Mondialul din Rusia este „special” și „unic” și a reafirmat implicarea tuturor factorilor, de la președintele Rusiei, Vladimir Putin, la voluntari.

Infantino a calificat drept „incredibil” stadionul Lujniki, unde se va disputa meciul inaugural al Cupei Mondiale și marea finală, și a îndemnat la mai multă toleranță în privința relației cu Rusia sau cu lumea arabă, reamintind că și Occidentul are lucruri de care să se rușineze.

„Fotbalul este magie și pasiune. Fotbalul poate schimba multe lucruri și are posibilitatea de a face posibil ca oamenii să simtă lucruri diferite despre țările lumii. Toată lumea care va veni în Rusia, va fi binevenită”, a adăugat președintele instanței mondiale a fotbalului, citat de Agerpres.

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018, la TVR. Evenimentul e vineri, ora 17:00, la Kremlin.


Citește și: REPORTAJ: Maghiarul Levente Polgar aleargă de 1 Decembrie de la Aiud la Alba Iulia cu tricolorul în mână

Loading...
Comentarii