Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Ce este un tipster
Sport Libertatea > Sport > (Publicitate) Ce este un tipster

(Publicitate) Ce este un tipster

Mulți oameni plasează pariuri, cu toate acestea, 95% din ei pierd. Vreți să știți cum este posibil să câștigați bani plasând pariurile sportive fără a avea idee de sport? Intrați pe 10pariuri.ro pentru a citi cele mai bune ponturi oferite de cei mai buni tipsteri. Înainte de asta însă, citiți acest articol pentru a descoperi ce este un tipster și cum vă poate ajuta să câștigați bani urmând recomandările lui.

Ce este un tipster?

Un tipster este un analist sportiv care își monetizează cunoștințele despre sport câștigând bani plasând pariuri sportive.

Tipster-ul face publice ponturile sale la pariuri pentru ca urmăritorii săi să poată la rândul lor câștiga.

Un tipster va împărtăși cu voi pariurile pe care le face pentru a putea câștiga bani fără să aveți foarte multe cunoștințe sportive.

De ce poate un tipster câștiga plasând pariuri?

Mulți oameni se întreabă ce diferențe există între un tipster și un parior care în cele din urmă pierde bani. Există mai mulți factori care îi diferențiază.

Specializarea ca o modalitate de a stăpâni tot ce are legătură cu un eveniment sportiv

Un tipster care câștigă bani se specializează de obicei pe un un anumit sport sau chiar pe câteva competiții controlând, studiind și analizând absolut toți factorii sportivi și extra sportivi. Mulți pariori cred că dacă se uită la statisticile norocoase ale meciurilor pot prezice ce se va întâmpla într-un meci de fotbal. Realitatea este că toate acestea sunt luate deja în considerare de casa de pariuri pentru a-și stabili cotele, așa că trebuie să aveți mai multe cunoștințe pentru a le putea învinge și a câștiga bani plasând pariuri.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Tipsterii se dedică 100% pariurilor sportive

Marea majoritate a persoanelor care pariază fac acest lucru pentru a se recrea. Deși vor să câștige bani, nu își dedică tot timpul pariurilor. Din această cauză nu reușesc să stăpânească bine sportul pe care pariază, iar asta le influențează pronosticurile. Prin urmare, pe termen lung, casa de pariuri este cea care are câștig de cauză.

Tipsterii profesioniști se dedică 100% pariurilor sportive din punct de vedere al timpului și al analizei.

Răbdare, gândire rațională și managementul bugetului

Un tipster profesionist știe că este imposibil să câștige toate pariurile și că există perioade bune și rele, de aceea își controlează întotdeauna bugetul (banii destinați pariurilor sportive) într-o manieră responsabilă, fără a investi toți banii sau o mare parte a acestora numai într-un pariu.

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!
Recomandări

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!

Tipster-ul profesionist are capacitatea de a-și controla exemplar banii investiți în fiecare pariu.

Cum știți dacă un tipster este profitabil?

Un tipster profitabil este persoana care a demonstrat că este capabilă să le ofere urmăritorilor săi ponturi bune care să îi ajute să câștige bani.

Pentru a vă convinge că un tipster este profitabil, trebuie să studiați rezultatele sale pe o perioadă lungă de timp și pariurile făcute.

Nu puteți fi convinși că un tipster va fi profitabil pe termen lung dacă acesta nu a obținut câștiguri în timpul celor cel puțin 500 de pariuri plasate și nu a avut beneficii pe parcursul anilor.

Ce este Yield-ul?

Yield-ul ( Randamentul)  este primul și cel mai important dintre toți parametrii pe care trebuie să îi analizați înainte de a urma un tipster. Randamentul este un procent care măsoară rentabilitatea oferită de un tipster și o face în felul următor:

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă
Recomandări

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă

(Beneficii / suma totală câștigată) * 100% = X%

Cunoscând Yield-ul, puteți ști cât de mulți bani vă poate face să câștigați un tipster și în ce ritm.

Există studii matematice care sugerează că, cu cât profitabilitatea este mai mare, cu atât  este nevoie de mai puține pariuri și mai puțini ani pentru a fi siguri că un tipster poate fi profitabil, deci este foarte important să analizați în detaliu caracteristicile unui tipster înainte de a ține cont de  pariurile plasate de acesta.

Pentru a cunoaște un tipster, trebuie să analizați cel puțin 3 parametri cheie care măsoară beneficiile și evoluția profitabilității acestora. Este vorba de yield, de unitățile câștigate și numărul de pronosticuri realizate de-a lungul timpului.

Tipsterii și Stake-ul

De regulă, tipsterii nu vă spun cât de mulți bani trebuie să pariați la fiecare pont oferit, deoarece aceasta este o decizie personală și depinde de banii pe care vreți să-i investiți în pariurile sportive.

Acesta este motivul pentru care tipsterii folosesc un anumit termen pentru a demonstra încrederea avută într-un anumit pariu. Pe baza nivelului de încredere într-un pariu, trebuie să stabiliți cât pariați ținând cont de bugetul vostru. Acest indicator de încredere într-un pariu este cunoscut sub numele de STAKE.

STAKE-ul (miza) este gradul de încredere al unui tipter în pariul său și este măsurat prin intermediul unităților pe care un tipster le investește în fiecare pariu. Miza vă ajută să stabiliți câți bani să pariați atunci când luați decizia de a ține cont de ponturile oferite de un tipster.

Acestea fiind zise, încercați-vă norocul, căci nu veți regreta

Close
Închide
  Close