Patronul giuleștenilor, Valerii Moraru, a fost certat de suporteri pentru modul cum conduce echipa. Recent, Pancu a plecat la FC Voluntari, iar Florin Marin și președintele Ovidiu Burcă au fost la un pas de a demisiona.

„Zilele acestea vom mai aduce patru jucători străini de valoare. Nu vreau să le dau numele pentru că am observat că se întâmplă lucruri ciudate şi devin interesanţi şi pentru alte cluburi. Este vorba despre un fundaş dreapta care poate juca şi fundaş central, un mijlocaş dreapta şi doi atacanţi. Sunt jucători buni, până la sfârşitul săptămânii vor semna cu noi”, a spus Moraru.

Tomas Josl, fundaş care a evoluat şi în returul sezonului precedent la Rapid, va semna un contract valabil două sezoane cu drept de prelungire pe încă unul cu gruparea giuleşteană. De asemenea, mjlocaşul Iulian Popa, ultima oară la Oţelul Galaţi, urmează şi el să semneze.

„Soluţia federaţiei să se vândă la pachet drepturile TV printr-o licitaţie este bună. Sunt convins că se poate ridica nivelul Ligii a II-a prin această soluţie. Noi avem deja două oferte de vânzare şi nu vrem să coborâm sub aceste două oferte. Asta pentru că noi suntem în insolvenţă şi alegerea altei soluţii mai puţin avantajoasă poate să nu fie aprobată de administratorul judiciar”, a spus Moraru.

El a menţionat că în următoarele zile va lua o decizie dacă gruparea Rapid va negocia singură sau la pachet, alături de celelate cluburi din Liga a II-a, vânzarea drepturilor TV.

„Noi ne gândim şi o să luăm o decizie în două-trei zile. O să comunicăm decizia şi la federaţie. Este clar că Rapid are alte posibilităţi în Liga a II-a, singură ar putea să fie avantajată la aceste negocieri. Dar noi chiar ne dorim să se ridice nivelul în Liga a II-a, şi dacă se apropie de cele două oferte atunci o să acceptăm”, a precizat Valerii Moraru.

Rapid și CS Mioveni au jucat două reprize a câte 60 de minute în amicalul de la Brașov. Ambii antrenori au folosit toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție. Echipa lui Claudiu Niculescu s-a impus cu 4-3.

Al doilea stagiu de pregătire al echipei Rapid se va desfăşura la munte sau la baza sportivă Pro Rapid.