Mergi direct la conținut »
Reacția ultrașilor români după ce UEFA a suspendat din nou terenul naționalei României: ”Duplicitate și înaltă corupție” Galerie foto
9imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reacția ultrașilor români după ce UEFA a suspendat din nou terenul naționalei României: ”Duplicitate și înaltă corupție”

Reacția ultrașilor români după ce UEFA a suspendat din nou terenul naționalei României: ”Duplicitate și înaltă corupție”

Ultrașii români nu sunt de acord cu decizia UEFA, potrivit căreia următorul joc de pe teren propriu din Liga Națiunilor, România – Lituania, din 17 noiembrie, de la Ploiești, programat pe stadionul “Ilie Oană”, să se dispute cu porțile închise. UEFA a dictat sancțiunea după ce fanii prezenți la meciul România - Serbia, 0-0, au scandat ”Kosovo e Serbia!”, "Basarabia e România", precum și "Afară cu ungurii din țară!".

Într-o postare pe facebook, membrii facțiunii „Uniți sub tricolor” acuză forul fotbalistic european de ”duplicitate” și de ”corupție”.

„Pentru a proba duplicitatea și înalta corupție care caracterizează organizația care guvernează fotbalul european, atașăm aici un subpunct al Statului UEFA, capitolul 3, articolul 5.1, care zice: „Apartenența la UEFA este deschisă asociațiilor naționale de fotbal situat pe continentul Europei, cu sediul într-o țară care este recunoscută de ONU ca stat independent”.

COMUNICATUL FRF

Federația Română de Fotbal a fost informată joi, 25 octombrie 2018, cu privire la decizia luată de Comisia de Disciplină a UEFA în urma raportului întocmit la partida România – Serbia, din Liga Națiunilor, din 14 octombrie, de pe Arena Națională.

Astfel, FRF a fost sancționată cu plata a 73.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice și pătrunderea spectatorilor pe gazon.

În plus, următorul joc de pe teren propriu din Liga Națiunilor, România – Lituania, din 17 noiembrie, de la Ploiești, programat pe stadionul “Ilie Oană”, se va disputa cu porțile închise.

Substanța care a ucis 3 persoane din Timișoara! Ce se întâmplă în organism atunci când e inhalată
Recomandări

Substanța care a ucis 3 persoane din Timișoara! Ce se întâmplă în organism atunci când e inhalată

FRF va solicita motivarea deciziei UEFA, urmând să analizeze oportunitatea formulării unui recurs.

România a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Națiunilor în duelul cu Muntenegru de la Ploiești, ca urmare a unei sancțiuni primite în preliminariile EURO 2016.

Fenomenul Ultras sabotează naționala de fotbal a României. Avertismentul FRF: ”Suntem în pericol” | VIDEO


Citește și: Un primar din România vrea să pună un meteorit pe stema comunei! Nu este singurul edil care face alegeri bizare „specifice localității”

Close
Închide
  Close