Mergi direct la conținut »
NADIA COMĂNECI/ A refuzat să pozeze în revistele pentru bărbaţi! Dar are câteva poze ”curajoase”. Intră AICI
Sport Libertatea > Sport > NADIA COMĂNECI/ A refuzat să pozeze în revistele pentru bărbaţi! Dar are câteva poze ”curajoase”. Intră AICI

NADIA COMĂNECI/ A refuzat să pozeze în revistele pentru bărbaţi! Dar are câteva poze ”curajoase”. Intră AICI

Ajunsă în Statele Unite ale Americii, Nadia Comăneci a primit, de-a lungul timpului, oferte tentante, din partea revistei Playboy sau a altora de profil, de a poza ”specific” pentru ei.

De fiecare dată, ”Zeița” a declinat aceste propuneri.

În schimb, a a fost de acord să realizeze o reclamă pentru o cunoscută companie producătoare de lenjerie intimă.

4692-337933-19nadia1

Sub sloganul “10 ani de formă perfectă pentru un «10» perfect”, o firmă de lenjerie intimă din Statele Unite ale Americii a folosit imaginea campioanei la gimnastică pentru a-şi face publicitate. “Au ales o poză cu mine dintr- un concurs, fotografiindu- mă, ulterior, în aceeaşi poziţie, cu picioarele uşor îndoite, semn că am rămas într- o formă de invidiat. Suma pe care am primit- o nu v-o pot dezvălui, dar vă pot spune că reclama a tronat în centrul New Yorkului, în Time Square, timp de un an”, ne-a dezvăluit Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci. Fosta campioană a continuat povestea acestei reclame: “Ştiţi ce este interesant? Nu numai că nu cred să fi apărut vreodată în România, dar reclama a fost, de fapt, pictată după o poză realizată în studio. Mai mult, nimeni n-a ştiut, vreme de câteva zile, cine este personajul din reclamă. Reprezentanţii firmei respective au lăsat la vedere doar corpul şi mesajul publicitar. Surpriza a fost totală când s-a aflat că era vorba despre mine”.

A refuzat să apară în Playboy

Nadia ne-a dezvăluit şi ce reacţie a avut mama ei, Ştefania Comăneci, când a vizitat-o, la vremea respectivă, în America: “Abia pe aeroport i-am spus de reclamă: «Mamă, am o veste bună şi una proastă. Cea bună e că mă vei vedea în centrul New Yorkului într-o reclamă, iar cealaltă e că apar cam… dezbrăcată ». Mama nu a înţeles mare lucru, dar s-a dumirit după ce a văzut panoul uriaş din centrul oraşului. A zâmbit şi mi-am dat seama că nu s-a supărat. Am răsuflat uşurată”.

4692-337934-19nadia2.jpg

“Zeiţa”, care avea 31 de ani în momentul în care a acceptat să pozeze în lenjerie intimă pentru ameri- cani, a fost ofertată şi de Playboy, celebra revistă pentru bărbaţi. “Într-adevăr, mi-au propus să fac un pictorial, dar am refuzat. Ar fi fost prea mult pentru mine”, a încheiat Nadia.

Şi soţul ei, Bart, a pozat în chiloţi

Nu numai Nadia a făcut reclamă la lenjerie intimă, ci şi Bart Conner (52 de ani, foto), cel care avea să-i devină soţ în 1996. “A pozat şi Bart pentru aceeaşi firmă. Doar era campion olimpic la gimnastică! Reclama a fost una de succes”, ne-a mai povestit fosta mare sportivă.

Anul trecut, „Zeita” de la Montreal a fost fotografiată pe o plaja din Statele Unite ale Americii, alaturi de sotul ei Bart Conner si de fiul lor, Dylan Paul.

media_140498815876974800

 

Close
Închide
  Close