„Ne doream o victorie, dar dacă stăm să analizăm, e bun şi un punct. Calificarea depinde de noi, trebuie să obţinem mult dorita calificare”, a spus închizătorul tricolorilor. După o primă repriză în care ne-am dominat adversarii şi am avut chiar ocazia să ne desprindem la 2-0, românii au avut o tactică extrem de defensivă în partea secundă. Nu a fost ceva premeditat, dimpotrivă, Iordănescu dorindu-şi ca echipa să rămână sus”, dezvăluie Hoban.

„Poate am căzut fizic, poate ne-am retras prea repede. Domnul Iordănescu ne-a zis să stăm sus şi să înscriem al doilea gol, doar că Elveţia a riscat mai mut, a venit cu mai mulţi jucători în atac şi a început să pună presiune . Încă nu-mi dau seama de ce am cedat aşa mult”, a mai spus mijlocaşul.

În ceea ce priveşte partida de duminică, împotriva Albaniei, Hoban e convins că naţionala va arăta o cu totul altă faţă.

„E un meci decisiv, avem nevoie de victorie şi vom fi montaţi pentru acest lcuru: mergem să câştigăm. Sunt sigur că vom repara multe lucruri şi vom veni cu altă faţă în meciul cu Albania”, a conchis Hoban.