Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

România – Muntenegru. Christoph Daum a condus primul antrenament cu public de la Mogoșoaia | VIDEO și GALERIE FOTO

Echipa națională de fotbal a României efectuează la această oră primul antrenament sub conducerea noului selecționer, neamțul Christoph Daum, primul străin care-i pregăteștepe tricolori după 82 de ani, după austriacul Josef Uridil. Acesta din urmă a stat pe banca tricolorilor la un singur meci, cu Cehoslovacia, la Campionatul Mondial din 1934, scor 1-2.

De Daniel Conțescu,

Daum a deschis larg bazele cantonamentului de la Săftica, publicul având accesul liber. Însă lumea nu s-a înghesuit să-l vadă pe neamț la treabă, maximum 200 de oameni venind la această ședință de pregătire. Aceștia au primit cartonașe cu un mesaj clar: 

hai

De la antrenament a lipsit Nicolae Stanciu, care tocmai a fost la Bruxelles, pentru a semna cu Anderlecht. De asemenea, a absentat și Gabi Torje, care are meci cu Terek Groznâi.

Daum nu s-a implicat prea tare la ședința de pregătire, ci i-a lăsat pe secunzi să conducă totul, el observând de la distanță. Deși a promis că va învăța limba română, neamțul n-a rostit nici măcar un singur cuvânt în limba noastră! Niciun excercițiu ieșit din comun nu a fost observat la această primă ședință de pregătire. 

 

Close
Închide
  Close