De Daniel Conțescu,

“Îmi pare rău pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Gigi Becali. Nu-i port pică. Îi doresc să fie sănătos şi să iasă cât mai repede din puşcărie. Acolo nu e bine deloc! Sănătatea şi libertatea sunt cele mai de preţ comori ale omului”, ne-a declarat ieri buzoianul, care a avut de pătimit de pe urma patronului Stelei, după meciul de pomină Gloria Buzău – Steaua 1-1, din toamna anului 2007.
Era la final de contract cu Buzăul
În acel meci, care a contat pentru etapa a 17-a, Steaua a remizat neaşteptat, în deplasare, cu “satelitul” Gloria Buzău, echipa din Crâng fiind condusă de Costel Bucur, omul pus “de strajă” chiar de Gigi Becali. Ca să recupereze ce a pierdut la Buzău (CFR Cluj a luat atunci titlul la mustaţă, cu un avans de numai un punct), Gigi Becali a aruncat în joc celebra valiză cu 1.700.000 de euro, căzând în plasa procurorilor DNA. Pentru Bunică, care a punctat atunci din lovitură liberă directă, au urmat vremuri grele, fiind exilat, în pauza competiţională, în Liga a III-a, la Olimpia Râmnicu- Sărat. A plătit cu vârf şi îndesat pentru “erezia” lui, la ordinul lui Becali. “Oricum, eram pe final de contract şi de carieră. Atunci, decizia a luat- o clubul, nu Gigi Becali”, l-a absolvit Bunică pe Becali, deşi “clubul” era atunci dirijat de Costel Bucur, aghiotantul şefului de la Steaua.

Are 103 kilograme, dar încă ştie «meserie»


Bunică (stânga) e ca un buldozer, dar are tehnică de briliant
În calitate de jucătorantrenor, Bunică, fostul vârf de atac al “Steluţei”, a câştigat Cupa României la Minifotbal cu echipa Consiliului Judeţean Buzău, turneul final pe ţară fiind găzduit la Piatra-Neamţ. “Am 39 de ani, mai gâfâi când mă bag la joc, dar nu mă fac de râs. Am 103 kilograme şi ar trebui să mai slăbesc, dar joc de plăcere, aşa că nu mă stresez”, recunoaşte eroul Buzăului din 2007. “Nu visez să antrenez Steaua, eu sunt bun doar pe plan local, la Buzău”, încheie Bunică.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire