Mergi direct la conținut »
Rusia - România (marți, ora 18.00). Andrei Ivan a făcut entorsă și nu a mai plecat la Groznîi
Sport Libertatea > Sport > Rusia - România (marți, ora 18.00). Andrei Ivan a făcut entorsă și nu a mai plecat la Groznîi

Rusia – România (marți, ora 18.00). Andrei Ivan a făcut entorsă și nu a mai plecat la Groznîi

Antrenorul echipei CSU Craiova, Gheorghe Mulțescu, a declarat că atacantul Andrei Ivan nu va mai face deplasarea alături de naționala Românei la Groznîi, pentru amicalul cu Rusia, de marți. 

”Am vorbit cu el, nu va mai face deplasarea în Rusia. Se întoarce acasă. A avut o entorsă în primele zile ale cantonamentului cu Polonia. Ieri a făcut o recidivă ușoară.

Suntem și noi afectați de treaba asta. Așteptam de atâtea timp să joace, să o facă bine și să fie o soluție pentru viitorul apropiat”, a spus Gheorghe Mulțescu, pentru Dolce Sport.

7 jucători nu joacă în Rusia

De asemenea, din lotul pregătit de Daum nu fac parte Claudiu Keșeru, Cosmin Moți, Ciprian Tătărușanu, Vlad Chiricheș, Nicușor Stanciu, Alex Chipciu și Ovidiu Hoban, toți învoiți de selecționer după partida cu Polonia. 

România întâlnește marți, de la ora 18:00, la Groznîi, naționala Rusiei, într-un meci amical transmis în direct de Dolce Sport și livetext de libertatea.ro

Close
Închide
  Close