Mergi direct la conținut »
S-au sucit! Oficialii de la Asesoft Ploiești permit suporterilor Stelei accesul la partida de azi
Sport Libertatea > Sport > S-au sucit! Oficialii de la Asesoft Ploiești permit suporterilor Stelei accesul la partida de azi

S-au sucit! Oficialii de la Asesoft Ploiești permit suporterilor Stelei accesul la partida de azi

Steaua va avea suporteri la partida de baschet cu CSU Asesoft Ploiești, din deplasare. Conform stiridesport.ro, fanii echipei din Ghencea vor face deplasarea în mod organizat și se vor lua măsuri sporite de securitate.

Inițial, oficialii ploieșteni au luat o decizie discriminatorie. Aceștia au hotărât să permită accesul în ”Sala Olimpia” din Ploiești doar posesorilor buletinelor de Prahova. Sportnews.ro a prezentat pe larg acest caz. Detalii AICI.

Cele două cluburi au semnat un protocol în care fiecare își asumă anumite obligații în legătură cu organizarea acestei partide.

CSU Asesoft Ploiești se obligă să elibereze tichete gratuite pentru galeria Stelei și să asigure paza și protecția în incinta arenei.

CSA Steaua București trebuie să își asigure răspunderea pentru eventualele stricăciuni ce ar putea fi produse în sectorul rezervar fanilor roș-albaștrilor, pentru acțiunile suporterilor în incinta și în pauza meciului și în cazul eventualelor incidente provocate de fanii bucureșteni, din cauza cărora partida ar putea fi suspendată.

Close
Închide
  Close