Mergi direct la conținut »
Fosta soţie a unui sportiv uriaş ŞOCHEAZĂ: ”Chiar şi fără chiloţei, am fost FIERBINTE!”
Sport Libertatea > Sport > Fosta soţie a unui sportiv uriaş ŞOCHEAZĂ: ”Chiar şi fără chiloţei, am fost FIERBINTE!”

Fosta soţie a unui sportiv uriaş ŞOCHEAZĂ: ”Chiar şi fără chiloţei, am fost FIERBINTE!”

Larisa (30 de ani), fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, incendiază începutul anului 2015. A făcut o mărturisire uluitoare, care-i va înnebuni pe toţi bărbaţii.

Se spune că, pentru a-i merge bine de la început de an, o femeie ar trebui să poarte în noapte de Revelion lenjerie intimă de culoare roşie. Această regulă nu a fost câtuşi de puţin valabilă şi pentru Larisa, soţia fostului gimnast Marian Drăgulescu. Blondina cu forme apetisante şi-a petrecut Revelionul la un club din oraşul ei natal, Reşiţa, unde a apărut cu o ţinută forte îndrăzneaţă, fără a purta însă lenjerie intimă!

Am atras privirile tuturor, dar, sinceră să fiu, nu m-a interesat acest lucru. Întreaga noapte mi-am petrecut-o dansând. Nu m-am cuplat cu nimeni”, a declarat Larisa pentru Sportnews.ro. Dar Larisa nu s-a oprit doar la această declaraţie cuminte. Pur şi simplu, a incendiat începutul acestui an 2015, cu o mărturisire neaşteptată, cu care va da frâu liber imaginaţiei bărbaţilor: ”Nu am purtat chiloţei, dar, şi la minus 20 de grade, câte erau în noaptea de Revelion, pot spune că am fost foarte fierbinte! Nu mi-a îngheţat păsărica!”. 

larisa dragulescu

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close