MENIU CAUTĂ
27 Sep. 2012 10:47

Sandra Izbaşa este încă emoţionată după cucerirea medaliei de aur la JO 2012: «O să plâng şi la 80 de ani»

Distribuie

Libertatea: Cum a fost în vacanţă?
Sandra Izbaşa: Am fost la Viena. A fost foarte frumos. Am vizitat multe locuri frumoase, unde am descoperit peisaje superbe. Pot spune că a fost o vacanţă cât se poate de activă, nefiind adepta ideii de a sta doar într-o cameră de hotel pentru a mă odihni.
Aşa că am preferat să vizitez cât mai multe locuri, să mă plimb cu maşina. Şi cu ocazia asta pot spune că sunt foarte mulţumită de cum se comportă noua mea maşină la drum lung (n.r. e vorba despre maşina Renault, primită de Sandra pentru câştigarea medaliei de aur la JO). 

Ai revenit în sala de antrenament?
Da. Am început din nou să mă mişc în sală. Am câteva demonstraţii la care am fost invitată să particip şi trebuie să fiu într-o formă bună.

A fost grea această revenire în sala de gimnastică, după o perioadă de pauză de aproape o lună?
A fost destul de greu. Am început să mă acomodez cu alte lucruri, care nu au o legătură strictă cu sala de gimnastică, dar pentru ce mai am eu de făcut până la finalul acestui an, nu cred că-mi va fi foarte greu.

Din curiozitate, ai revăzut concursul de la Londra?
Sinceră să fiu, nu m-am uitat la sol. Asta nu pentru că nu aş fi avut acea tărie să urmăresc acel concurs, care pentru mine a reprezentat un eşec, dar aşa a fost să fie! Să nu revăd acel concurs. Iar în privinţa întrecerii finale de la sărituri, consider că a fost o finală mult prea scurtă, motiv pentru care nu am revăzut-o.

La aniversarea clubului Steaua ai revăzut însă imagini cu tine, acolo, sus, pe podiumul de premiere, unde erai cu lacrimi în ochi de fericire….
Să ştiţi că şi acum când am revăzut aceste imagini am lăcrimat puţin. Sunt momente emoţionante, pe care nu le voi putea uita niciodată. De fiecare dată când le revăd mă repun în condiţia clipelor de atunci. Chiar şi la 80 de ani, dacă mă ajută Dumnezeu să prind această vârstă şi cineva va veni să-mi pună aceste imagini, voi lăcrima.

Alina Dumitru şi-a scos la licitaţie maşina pe care a primit-o cadou la Olimpiada de la Beijing din 2008. Tu te-ai gândit să faci acelaşi lucru cu maşina primită atunci cadou?
Oho! Maşina pe care am primit-o la Beijing a fost dată de mult. Sper ca noul proprietar să fie mulţumit de acea maşină, să o stăpânească sănătos şi să aibă grijă de ea aşa cum am avut şi eu.

Comentarii