„A sosit ziua în care să spunem clar şi răspicat faptul că «s-a umplut paharul»! Ultima înfrângere suferită pe stadionul «Ilie Oană», în faţa celor de la Viitorul Voluntari, ne-a demonstrat încă o dată faptul că am fost vânduţi de propriii idoli. Le-am înţeles suferinţa şi faptul că au bani de luat de la firma lui Daniel Capră, dar noi cu ce suntem vinovaţi?!

Pentru ce merităm noi, cei care îi urmăm peste tot şi le-am fost tot timpul alături, să fim prinşi în mijlocul războiului declarat de către ei conducerii clubului? Drept urmare, nu mai acceptăm ca Petrolul Ploieşti, un club cu tradiţie, să fie batjocorit, implicat în jocuri de culise şi meciuri trucate. După ce Capră a distrus ceea ce iubeam noi mai mult şi «a băgat clubul în groapă», acum îi vedem pe jucători, cei pe care îi credeam solidari în acţiunea noastră de a salva Petrolul din această situaţie critică, cum vor să îngroape clubul nostru drag.

Asta după ce în prealabil au afişat un mesaj pe care scria: «Petrolul nu moare», nu mai vrem ca cei care poartă tricoul galben-albastru să intre pe teren doar pentru a fi protagoniştii unui teatru ieftin, la care, mai nou, participă şi suporterii de lojă, îmbracaţi în şeici. Astfel, în semn de protest faţă de modul în care suntem trataţi, galeria «Lupii Galbeni» a decis să nu se mai prezinte la meciuri, pe termen nelimitat. Nu vrem să facem parte din acest teatru ieftin în care a fost târât FC Petrolul Ploieşti.

Uniţi pentru Ploiesti!

Hooligans, Contrasens, Zona Vest, Mihai Bravu, BariBoca, Agresiv, Yong Boys”

Urmărește-ne pe Google News