Mergi direct la conținut »
Simona Halep - Barbora Strycova, în turul 2 la Wuhan. Simo, victorie clară la revenirea după US Open
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simona Halep – Barbora Strycova, în turul 2 la Wuhan. Simo, victorie clară la revenirea după US Open

ACTUALIZARE 24 septembrie. Simona Halep s-a calificat fără probleme în optimi la WTA Wuhan 2019 după un succes categoric în faţa Barborei Strycova, scor 6-3, 6-2. Victoria a fost repurtată într-o oră și 27 de minute.

A fost a şasea victorie pentru Simo în faţa cehoaicei din tot atâtea meciuri.

Mai departe, fostul lider mondial va juca în faţa învingătoarei dintre Rybakina şi Jabeur.

Simona Halep, 27 de ani, locul 6 WTA, a disputat marți dimineață primul său meci după înfrângerea suferită pe 29 august, în turul 2 la US Open, în fața americancei Taylor Townsend, 6-2, 3-6, 6-7 (4).

Simo a depășit-o fără emoții pe cehoaica Barbora Strycova, 6-3, 6-2, intr-o ora și jumătate, și a acces in turul următor.

ACTUALIZARE 24 septembrie.

Simona Halep – Barbora Strycova 6-3, 6-2

Fostul lider mondial o întâlnește, de la ora 06.00, pe jucătoarea cehă Barbora Strycova, 33 de ani, 34 WTA. Meciul poate fi urmărit la Digi Sport 2.

La a șasea participare la acest turneu, Simona Halep a “prins” doar o semifinală, în 2016, când a fost învinsă de Petra Kvitova, viitoarea câștigătoare a turneului.

Cu Barbora Strycova, Simo are un bilanț excelent de 5-1. Sportiva din Constanța are cinci victorii consecutive în faţa cehoaicei, cel mai recent la Indian Wells, anul acesta, fără a pierde vreun set în aceste succese.

Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
Recomandări
Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
 

Strycova a câştigat primul episod al acestui duel, în 2010, la Paris, în calificări.

Cu o zi înaintea disputei cu sportiva clasată pe locul 34 WTA, Halep a vorbit despre Darren Cahill, antrenorul australian de care s-a despărțit la finele anului trecut și cu care va lucra din nou începând cu 2020.

“Darren nu a fost foarte departe în acest an. A fost undeva în umbră, m-a ajutat enorm, în special la Wimbledon. A fost parte a acelui succes, cu siguranţă”, a dezvăluit Halep.

Aceasta a continuat: “Nu am avut un răspuns clar din partea lui până după US Open, când mi-a spus: “Sută la sută pot reveni”. De atunci sunt foarte fericită şi încrezătoare că anul următor pot face lucruri bune din nou”.

În ceea ce privește obiectivul pe care și l-a fixat, Simona Halep a mărturisit: “Acum trebuie să-mi ajustez jocul mai mult pentru hard. Am avut rezultate grozave în trecut. Am jucat finală la Australian Open. Obiectivul principal pentru anii următori este să câştig Australian Open, deoarece Darren s-a întors și sunt convinsă că vrea să câştige acasă”.

Darren Cahil mi-a spus ca este gata să reînceapă cu mine de anul următor şi m-a lăsat să aleg felul în care fac anunţul. Am simţit că trebuie să fac un video, ceva personal, ce nu fac foarte des”

Simona Halep
Close
Închide
  Close