Mergi direct la conținut »
Simona Halep va câștiga un turneu de Mare Șlem în 2018, crede Chris Evert. Care sunt atuurile româncei
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep va câștiga un turneu de Mare Șlem în 2018, crede Chris Evert. Care sunt atuurile româncei

Simona Halep va câștiga un turneu de Mare Șlem în 2018, crede Chris Evert. Care sunt atuurile româncei

Fosta mare jucătoare de tenis Chris Evert a fost întrebată de reprezentantul site-ului oficial al WTA pe cine ar miza că va câștiga în premieră un turneu de Mare Șlem în 2018. Americanca a nominalizat-o pe Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA).

“O aleg pe Simona Halep, pentru că ar fi putut să câștige trei Grand Slam-uri anul acesta. A avut ghinion. Trebuia să câștige French Open, la Wimbledon a avut meciul acela dificil cu Konta, iar dacă ar fi trecut și ar fi jucat cu Venus în finală cred că ar fi putut să câștige. Iar la US Open a avut-o adversară pe Maria Sharapova. Eu am crezut că o să câștige turneul. Pentru că a avut atât de mult ghinion, este numărul 1 în lume acum, cred că va fi motivată și este alegerea mea”, a declarat Chris Evert.

Karolina Pliskova, favorita Martinei Navratilova

Reprezentanta noastră nu prezintă suficiente garanții și pentru Martina Navratilova, o altă legendă a tenisului mondial.  “Cred că norocul ti-l faci singură, iar Simona nu a făcut asta. Și nu a trecut cu bine de momentele importante. Eu aș alege-o pe Karolina Pliskova”, a declarat fosta sportivă născută în Cehoslovacia.

Close
Închide
  Close