Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > GALERIE FOTO / Sold out la Carpathian Marathon. 1.500 de alergători dau buzna, sâmbătă, la Cheile Grădiștei. 20.000 de euro, donați sportivilor paralimpici

GALERIE FOTO / Sold out la Carpathian Marathon. 1.500 de alergători dau buzna, sâmbătă, la Cheile Grădiștei. 20.000 de euro, donați sportivilor paralimpici

Ediția cu numărul 10 a DHL Carpathian Marathon este sold out, anunță organizatorii.

De Daniel Conțescu,

ACTUALIZARE 26 iunie, ora 13.30. La finalul celei de-a 10-a ediții a DHL Carpathian Marathon, aproape 20.000 de euro vor fi donați în beneficiul sportivilor paralimpici! Este cea mai mare sumă strânsă până acum, datorită celor peste 1.500 de alergători care au luat startul sâmbăta trecută, la Cheile Grădiștei, Fundata, și a numeroșilor sponsori care s-au alăturat acestei ediții.

Proba de Semimaraton (21km) a fost favorită și în acest an și a strâns la linia de start cel mai mare număr de participanți, cu 25% mai mulți față de ediția precedentă!

Ziua Sportului Paralimpic s-a desfășurat în paralel cu evenimentul și a cuprins 5 ateliere la care au participat mulți dintre cei prezenți. Parte dintre ambasadorii acestei ediții au alergat în proba de Semimaraton (Dragoș Bucurenci, dr. Șerban Damian) sau la Ștafetă (Mihai Morar și Otniela Sandu, alături de Daniel Kearvell). Chef Simona Pope s-a implicat în toate activitățile dedicate Zilei Sportului Paralimpic.

Toate rezultatele participanților, pe fiecare categorie în parte, pot fi găsite pe www.maratondhl.ro, la secțiunea Rezultate.

Peste 1.500 de alergători și-au exprimat deschis dorința de a trăi LIVE experiența din inima Carpaților alături de noi, sâmbăta aceasta, pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei, Fundata!

Tradus în cifre, evenimentul înseamnă, în total, peste 7.000 de ore de muncă ale unei echipe formate din peste 140 de persoane.

Startul cursei din 2018

Pregătirea tuturor participanților pentru acest tip de eveniment este esențială.

Alergătorii sunt încurajați să descarce și să citească Race Guide-ul competiției, care prezintă toate informațiile despre eveniment și curse, servicii sau logistică, inclusiv detalii tehnice exclusive.

Close
Închide
  Close