Mergi direct la conținut »
Steaua a trecut de Cherkassy Mavpy în ultimul meci din grupa de FIBA Europe Cup. Prima victorie și eliminare!
Sport Libertatea > Sport > Steaua a trecut de Cherkassy Mavpy în ultimul meci din grupa de FIBA Europe Cup. Prima victorie și eliminare!

Steaua a trecut de Cherkassy Mavpy în ultimul meci din grupa de FIBA Europe Cup. Prima victorie și eliminare!

Steaua a trecut de Cherkassy Mavpy în ultimul meci din grupa de FIBA Europe Cup, 87-70 (28-14, 15-26, 19-13, 25-17) în fața campioanei Ucrainei.

Steliștii au condus da capo al fine în acest meci, disputat în fața a 300 de spectatori, la Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești.

Elevii lui Sasa Ocokoljici pierduseră orice șansă de calificare în faza play-off.

Artizan principal al succesului a fost americanul Skyler Spencer, care a marcat cinci slam-dunk-uri spectaculoase, dintre care două serii de câte două consecutive.

Spencer a terminat cu statistici impresionante, reușind un double-double, cu 20 de puncte și 14 recuperări. El și-a etalat și veleitățile de pasator, având 4 assisturi. Indicele său de eficiență: +41!

Vlahovici a înscris 18 puncte, Djuricp 17, iar Mandache 13. Specialitatea casei pentru steliști, în acest meci, au fost aruncările de 3 puncte, procentajul de 42%, adică 12 reușite din 28 de tentative, fiind un atu al roș-albaștrilor.

Steaua a terminat grupa pe locul al treilea, victoria la 17 puncte în fața unei echipe puternice fiind o promisiune pentru viitor.

Steaua, surclasată de Bakken Bears la Ploiești, în FIBA Europe Cup la baschet masculin

Close
Închide
  Close