Mergi direct la conținut »
Știința Bacău - Apollon Prestige Limassol 3-0, în Cupa CEV la volei feminin
Sport Libertatea > Sport > Știința Bacău - Apollon Prestige Limassol 3-0, în Cupa CEV la volei feminin

Știința Bacău – Apollon Prestige Limassol 3-0, în Cupa CEV la volei feminin

Ştiinţa Bacău s-a impus astăzi cu 3-0 în faţa echipei ciprioate Apollon Prestige Limassol, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Pe seturi, scorul a fost următorul: 25-22, 25-19 şi 25-13.

_____________________________________________________________________

După înfrângerea surprinzătoare suferită sâmbătă, în campionat, la Craiova, Știința Bacău se pregătește de primul meci din cupele europene din acest sezon. Miercuri, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, echipa băcăuană va primi vizita formației cipriote Apollon Prestige Limassol, într-un meci contând pentru prima manșă a 16-imilor Cupei CEV la volei feminin.

”E greu, având în vedere că venim după înfrângerea neașteptată de la Craiova. Sper și sunt convins că echipa are puterea să se monteze pentru a câștiga categoric această partidă. De fapt, dacă vreți, acesta este și un examen de maturitate al echipei, gândindu-ne în continuare la campionat”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău, Florin Grapă.

Meciul Știința Bacău – Apollon Prestige Limassol va fi arbitrat de Eleni Daniilidou (Grecia, A1) și Arzu Emiroglu (Turcia, A2).

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close