Mergi direct la conținut »
Un atlet chinez a făcut pe el în timpul half-maratonului de la Shanghai: "Nici măcar eu nu mai suportam mirosul"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Un atlet chinez a făcut pe el în timpul half-maratonului de la Shanghai: "Nici măcar eu nu mai suportam mirosul"

Un atlet chinez a făcut pe el în timpul half-maratonului de la Shanghai: „Nici măcar eu nu mai suportam mirosul”

Wu Xiangdong a fost cel mai rapid chinez la competiția desfășurată pe 21 aprilie, alergând cei 21,097 km într-o oră, 6 minute și 16 secunde. Cu toate acestea, atletul a mărturisit că nu-și aduce aminte cu plăcere de cursă.

Wu Xiangdong mai avea de parcurs circa 6 km, când a simțit o nevoie puternică de a defeca și, în cele din urmă, a făcut  pe el. „Am continuat să alerg, pentru că pe traseu n-am văzut nici o toaletă, dar și pentru că doream să-mi îndeplinesc obiectivul, adică să-i înving pe atleții africani”, a declarat ghinionistul, citat de TODAYonline.

„M-am simțit ușurat când am trecut linia de sosire. În timpul cursei a fost oribil, nici măcar eu nu mai suportam mirosul. Am simțit că am avut mai multă putere după ce am defecat. Dacă nu întâmpinam această problemă, cu siguranță aș fi scos un timp mai bun”, a continuat Wu Xiangdong.

Chinezul nu cunoaște motivul care i-a cauzat neplăcuta problemă. „Poate a fost de faptul că am purtat haine umede sau de la faptul că înaintea cursei am mâncat puțină pâine și am băut apă minerală”, a mai spus Wu Xiangdong.

FOTO: Sina.com

Poate te interesează și Ajax Amsterdam a doborât recordul de goluri marcate de o echipă olandeză într-un sezon

Close
Închide
  Close