Mergi direct la conținut »
Un fost antrenor al Stelei se înclină în fața lui Tamaș: ”În fața valorii trebuie să ne supunem!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un fost antrenor al Stelei se înclină în fața lui Tamaș: ”În fața valorii trebuie să ne supunem!”

Un fost antrenor al Stelei se înclină în fața lui Tamaș: ”În fața valorii trebuie să ne supunem!”

Steaua negociază în această seară transferul fundașului Gabriel Tamaș (31 de ani), pentru a-l înlocui pe Lukasz Szukala, care, alături de Lucian Sânmărtean, se va transfera din această iarnă la Al Ittihad.

Echipa din Ghencea a primit propunerea de a-l achiziționa pe Tamaș în urmă cu două săptămâni, când s-a aflat de transferul lui Szukala. Mihai Stoichiță, fostul antrenor al roș-albaștrilor, consideră că Tamaș este cel puțin la fel de valoros ca Szukala și îl laudă pe fostul jucător de la Watford.

„Steaua va lua un jucător care este cel puţin la nivelul lui Szukala. Şi el ar avea nevoie de un transfer la Steaua, pentru a menţine contactul cu echipa naţională. Nu are concurenţă la nivelul fundaşilor centrali de la Steaua. Nu mi-a plăcut cum s-au prezentat, inclusiv cu Szukala pe teren, mă refer la meciurile importante din Europa. E importantă pentru Tamaş o prezenţă în UEFA Champions League.

Problemele lui Tamaş au fost în trecut, în ultima perioadă nu au mai apărut. A avut neşansa să fie expus public cu ce a făcut, poate alţii nu au fost prinşi. Uneori, în faţa valorii, trebuie să ne supunem”, a declarat Stoichiță, la Digi Sport.

Tamaș a evoluat ultima dată la Watford, pe 20 septembrie.

Close
Închide
  Close