Mergi direct la conținut »
Un puști face senzație, la doar 18 ani! ”Va ajunge numărul 1” / VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Un puști face senzație, la doar 18 ani! ”Va ajunge numărul 1” / VIDEO

Un puști face senzație, la doar 18 ani! ”Va ajunge numărul 1” / VIDEO

La Hanovra, Cehia a bătut dramatic Germania, cu 3-2, și merge în sferturile de finală ale Cupei Davis. Tomas Berdych (30 de ani, numărul 7 ATP) a adus un punct la simplu și unul la dublu, alături de Radek Stepanek.

În prima zi, vineri, Berdych a avut un meci teribil cu tânărul Alexander Zverev (18 ani, numărul 58 ATP). Cehul s-a impus în cinci seturi, 7-6 (6), 1-6, 4-6, 7-6 (5), 6-4, după ce adversarul l-a chinuit teribil.

Cupa Davis, Grupa Mondială: Sârbii au înviat din morți / GALERIE FOTO

La final, Berdych a intrat în corul lădutărilor lui Alexander Zverev: ”Are un viitor strălucit. Va fi noul număr 1 mondial”. Și Michael Kohlmann, căpitanul nejucător al nemților, a avut doar cuvinte de laudă despre cel recomandat de tot mai mulți drept viitorul lider ATP.

”Este unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am văzut la un jucător de 18 ani”. Duminică, Zverev a pierdut la Lukas Rosol, în meciul decisiv, 2-6, 3-6, 1-6.

Mai devreme, tot duminică, obosit după bătălia de vineri, dar și după efortul depus sâmbătă, la dublu, Berdych, cedase la Philipp Kohlschreiber, abandonând la 6-3, 7-5 pentru adversar.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close