Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un suporter din Arad și-a cerut iubita de soție la meciul România - Serbia. Cum a făcut ”blatul” cu FRF | VIDEO

Un suporter din Arad și-a cerut iubita de soție la meciul România – Serbia. Cum a făcut ”blatul” cu FRF | VIDEO

Doi tineri din Arad nu vor uita toată viața meciul România - Serbia, 0-0, disputat duminică, pe Arena Națională, în Liga Națiunilor.

De Viorel Tudorache,

Alexandru Sabău, 23 de ani, și-a surprins iubita de 20 de ani cerând-o de soție și oferindu-i inelul de logodnă în văzul tuturor, la Kiss Cam, un proiect implementat de FRF din NBA. Imaginile proiectate pe cubul electronic al arenei au impresionat asistența și au devenit virale pe Internet, după ce videoclipul emoționant a fost postat pe pagina de facebook a echipei naționale.

Alexandru Sabău, care este consiler la Primăria din Felnac, a povestit pentru Libertatea: ”Am pregătit de acasă acest moment. Iubita mea, Norica, nu a știut nimic. Ea a vrut să mergă la un meci important, cu stadionul plin, iar după ce am cumpărat biletele m-am gândit cum să profit de acest eveniment pentru a o cere de soție într-un mod mai special. Am trimis un mail la FRF în care am scris despre intenția mea, iar domnul Cătălin Popescu, de la Departamentul de comunicare, m-a ajutat să-mi pun planul în aplicare la Kiss Cam. Inelul de logodnă l-am cumpărat vineri, cu două zile înainte de meci. Suntem împreună de opt luni și ne iubim foarte mult”.

Alexandru Sabău joacă fotbal în Liga a 4-a, la echipa Victoria Felnac, iar Norica Mîneran este asistentă medicală la Arad.

”Ar fi fost lux dacă ar fi câștigat și tricolorii, dar e bine că n-am pierdut. Mi-aș fi dorit un tricou de la Țucudean, arădeanul nostru, sau de la Săpunaru, pentru că sunt rapidist”, a mai spus arădeanul.


Citește și: FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor

Close
Închide
  Close